Abu Dhabi városnézés

Látogasson el az Emirátusok fővárosába, ahol a lenyűgöző Dubai után egy kellemes hangulatú és a turistáknak is egyre több programot kínáló arab környezetben találhatja magát. Az Emirátusok második legnagyobb városa napjainkra kozmopolita metropolisszá növekedett, közel egymilliós lakosságával az Emirátusok politikai, kulturális, ipari és kereskedelmi központja. Abu Dhabi székhelye az Emirátusok kormányának, a központi bankjának  és nem utolsó sorban az uralkodó családnak. A város gazdaságilag is kiemelt jelentőségű: Abu Dhabi termeli az Egyesült Arab Emirátusok GDP-jének 15%-át. Az olaj mellett gazdasága szerteágazó, befektetések a nehézipar, a megújuló energia, pénzügyi szolgáltatások és a turizmus területén is jelentősek.
2017 végén nyílt meg az Abu Dhbai Louvre múzeum, ahová szintén ellátogatunk.
Abu Dhabi 140 km-re fekszik Dubaitól, a vezetett városnézés alatt az alábbi nevezetességeket mutatjuk be:

  • a Sheikh Zayed mecset, az Emirátusok legnagyobb, a világ 8. legnagyobb mecsete
  • a lenyűgöző luxushotel, az Emirates Palace
  • Marina Mall
  • Abu Dhabi Louvre belépőjeggyel!
  • Cornish

!!! Figyelem: a közelmúltban hozott biztonsági intézkedéseknek megfelelően az Emirates Palace-ba való bejutást kizárólag asztalfoglalás mellett tudjuk teljesíteni -, kérjük azonban vegyék figyelembe, hogy a biztonsági előírások esetleges változása miatt nem tudjuk minden esetben garantálni. Amennyiben mindenképp szeretné megtekinteni, kötelező a minimum 32 dolláros fogyasztás a szálloda kávézójában (itt kapható az aranyporos capuccino – lásd lentebb képgalériánkban). Mivel a Mecset megtekintése regisztrációhoz kötött, kérjük, a programra legalább néhány nappal előbb jelentkezzen! Kérjük, vegye figyelembe a Mecset megtekintésére vonatkozó ruházati előírásokat – urak számára hosszú nadrág viselete kötelező, hölgyek fekete köpenyt (abayát) kell viseljenek, melyet térítésmentesen mi bocsátunk rendelkezésükre! Az Abu Dhabi kirándulás csak kedd, csütörtök és szombati napokon érhető el!

A program minimum 4 fő esetén indul, de elérhető privát programként is.
Indulási időpont és időtartam: 8-16 óráig
Ár: 113/165 USD/fő (kiscsoportos/privát) Az ár tartalmazza a szállodai transzfert, a Louvre galéria belépőt és a teljes körű magyar nyelvű asszisztenciát.
Etihad Towers kilátó (74. emelet): 32 USD/fő

113.00 $165.00 $Opciók választása

[yuzo_related]


Abu Dhabi városnézés

Ferrari World Park Abu Dhabi

Élményautózás Yas Marinán (F1 pálya)

Sivatagi autózás (Abu Dhabiból)

Louvre Abu Dhabi (2015. év végétől)

még több hamarosan...


Muscat városnézés

Musandam – hajókirándulás

Jebel Shams – az „arab Grand Canyon”

Wadi Dharbat – mesés hegyvidék

Búvárkodás Ománban

még több hamarosan...


Sand X - homokszánnal a sivatagban

Sivatagi túra

Buggyval a homokdűnék között

Quaddal a sivatagban / off road pályán

Terepjárós barangolás Liwában (8 nap)

még több hamarosan...

Pin It on Pinterest

Share This