Rólunk írták

“Gyors és hatékony ügyintézés”

2013. jan. 25.

Karácsonyra tervezett utazásunk előtt néhány nappal döbbentünk rá, hogy nincs vízumunk a dubai utazáshoz.
A szállodában azt mondták, hogy a hátralévő néhány nap alatt már nem tudják elintézni és a légitársaság is csak azzal bíztatott, hogy adjunk be mindentazonnal az on-line rendszerbe, hátha sikerül megkapni a vízumot az utazás előtt. Egy itthoni utazási irodában dolgozó kedves ismerősünkjavasolta, hogy próbáljuk meg a Dubaiprogramok irodát és megadta Budai Feri telefonszámát. Feri azonnal hozzáfogott a vízum ügyintézéséhez és két nap múlva meg is kaptuk a vízumok elektronikus változatát, amivel be lehetett lépni az országba. A vízumügyintézés kapcsán derült ki számunkra, hogy a mi mindennel foglalkozik a dubaiprogramok.com.
Feri felajánlotta, hogy vár minket a reptéren, ami nekünk nagyon kényelmes megoldás volt, mert így nem kellett a helyi taxisszokások megismerésével kezdeni a nyaralást. Természetesen visszafelé is kértük a reptéri transzfert, amit Feri szívesen teljesített a nagyon kora hajnali időpont ellenére. Megérkezésünk másnapján egy városnéző programon vettünk részt, ahol Feri megmutatta a város fő nevezetességeit és számos hasznos tippet adott ahhoz, hogy hogyan töltsük el a nyaralás hátralévő napjait. Ez a kirándulás a kinn töltött egy hét egyik meghatározó élménye volt.
Ezúton is köszönjük a dubaiprogramok.com segítségét abban, hogy egy emlékezetes hetet tudtunk eltölteni Dubaiban. Az odautazómagyaroknak javasolni tudjuk, hogy dubaiprogramok szervezéséhez keressék meg az irodát.
üdv,
Zoltán és Piroska, Budaörs2012. karácsonyán

Ez is érdekes lehet

Kosár

Kövess minket a Facebookon!

Pin It on Pinterest

Share This