Hírek, érdekességek

A Közel-Kelet legstílusosabb királyi fenségei

2016. jan. 19.

Ha azt gondoljuk, hogy a divat és a közel-kelet hölgy királyi fenségei, hercegnői és uralkodónői között nincs kapcsolat, nagyon tévedünk. Bemutatunk néhány a régióból való stílusos fiatal hölgyet, akik – európai “kolléganőikhöz” hasonlatosan – igenis rajonganak a divatért, a neves ruhakollekciókért. (Forrás: emirateswoman.com)

 

Közel Kelet Rania királyné A jordán királynő Rania nemcsak az egyik legszebb királynő a régióban, hanem a négy gyerekes 45 éves uralkodó stílusa is kifogástalan. Tradicionális ruhákban éppúgy szívesen mutatkozik, mint Diorban vagy Elie Saab-ban.
Mozah qatari sejka a haute couture királynője a Közel-Keleten. Jean Paul Gaultier és Chanel költeményekben szeret pompázni a kiemelt eseményeken. Imádja a díszes turbánokat és kifejezetten szereti ötvözni a nem hivalkodó muszlim viseletet a dizájner darabokkal.
Közel Kelet Haya Mohammed sejk fiatalabb felesége is imádja a szép ruhákat. Igazából őt kevésbé látni tradicionális öltözetben. A jordán király lánya 41 éves és imádja a lovas sportot, férjével a híres angol Ascott kihagyhatatlan szereplői, ahol általában Louis Vuitton ruhakölteménybe szeret felöltözni – mint a galériában látható kockás ruha is LV darab. A korábban regionális lovas bajnokságot is megnyerő sejka tehergépkocsi vezetői engedély tulajdonosa is – ami igencsak különlegességnek számít.
Deena Abdulaziz szaudi hercegnő igazi divatőrült. Saját márkával rendelkezik, kétemeletes shopban árulja termékeit a qatari és szaudi fővárosban. Stílusos jelenség és nagyon kedvelt – személyisége miatt üdítő kivétel a királyi sarjak között.
Közel Kelet Lalla Salma Marokkó A marokkói király hitvese a 37 éves Lalla Salma is divatbolond. A vörös hajú királyi fenség kétgyerekes anyuka aktív támogatója a rák és AIDS elleni küzdelemmel foglalkozó kutatásoknak. A galériában látható gyönyörű zöld ruhájában a holland király beavatásán volt látható.
Közel kelet szaudi hercegnő Ameera szaudi hercegnő humanitárius munkáival kapcsolatban ismert. A Dubaiban megrendezésre került Chanel bemutatón volt nem egyszer látható (lásd képgaléria). A hercegnő aktív szószólója a női jogoknak, szeretné, ha ő lehetne az első szaúdi asszony, aki vezethet. Média megjelenései miatt volt férje és családja nem mindig túl boldog.

 

[yuzo_related]

Pin It on Pinterest

Share This