Hírek, érdekességek

Lebegő csikóhal alakú villák a világ közepén

2016. ápr. 8.

Talán emlékszik rá valaki – mi is írtunk róla itt, hogy úszó csikóhal alakú villák készülnek a Világ szigetcsoport “Európai szigetei” közé. Nos, a projekt készül, az első lebegő-úszó csikóhalat nemrég vízre bocsátották. Az elsőt 41 további villa fogja követni, mely tényleg csak egy köpésre van Dubai partjaitól – hajóval vagy akár kajakkal is megközelíthető. A 188 tonnás 25 négyzetméter alapú “úszó sziget” köré különleges állat-, korallvilág is készül.
A háromszintes privát villában az alsó – víz alatti szinten – található egy hálószoba fürdőszobával – lásd képek lentebb. A tenger szintjén nappali, szabadtéri fedélzet a felső részen – minden természetesen luxus minőségben – az egészet egyenként kb. 2 millió dollárból hozzák ki. A villákat privát befektetőknek adták el, az elkészült ingatlanok elérhetőek lesznek a teljes nyilvánosságnak, mivel a Tzar Hotel csoport fogja üzemeltetni. A kivitelezést mindazonáltal egy osztrák cég végzi (Kleindienst Group).
A villa egyébként nemcsak alakjában hasonlít a csikóhalhoz, hanem folyamatban van olyan korall zátony kialakítása, ahová a veszélyeztetett fajnak mondott csikóhalakat fogják telepíteni és persze szaporítani. (forrás: timeoutdubai)

Nézegessen képeket a lebegő csikóhal villáról:

[yuzo_related]

Hírek, érdekességek

Lebegő csikóhal alakú villák a világ közepén

2016. ápr. 8.

A legnagyobb és talán legismertebb luxusmárka úgy döntött, hogy megduplázza az üzletének méretét Dubaiban. A jelenlegi LV üzlet a Dubai Mall-ban található a Level Shoe District-ben, mely a világ legnagyobb cipőüzlete: 96.000 négyzetméreten 15.000 pár cipő eladó… “A Közel-Kelet legnagyobb Louis Vuitton üzletét tervezzük megnyitni Dubai-ban 2014-ben közel 800 m2-en, mely végleges külsejét csak 2015-ben nyeri el. Ez lesz a régió ‘zászlóshajója’ ” – nyilatkozta Roberto Eggs, a márka európai, közel-keleti és afrikai igazgatója. A termékekkel kapcsolatban Egg megerősítette, hogy továbbra is a női táskák lesznek a fókuszban, választék és színbővítést terveznek továbbá ruha, ékszer, cipő és kiegészítők kerülnek még előtérbe a következő szezonban. Nicolas Ghesquière, a női divat újonnan kinevezett kreatív igazgatója jövő év közepe táján fogja legújabb kollekcióját bemutatni. Újdonságként fog megjelenni az ún. úticsomag, mely magában foglalja majd a gurulós bőröndöt is, amikhez új anyagok és színek is fognak társulni. Az új kollekció megjelenésével sem lesznek a régi modellek olcsóbbak, a brand továbbra is tartja magát a “no discounts”-stratégiához, azaz azok, akik némi árleszállításra spekulálnak, fel kell adják ehhez fűződő reményeiket, mert a Louis Vuitton táskákat nem árazzák le az új kollekció megjelenésével. A cég vezetése hisz a termékek minőségében és hosszú távú használatában, a brand erősségében.  (Forrás: gulfnews.com)
[yuzo_related]

Pin It on Pinterest

Share This