Lovas programok Dubaiban (szezonális)

A magyarhoz hasonlóan az Egyesült Arab Emirátusok is lovas nemzet. Nagy tisztelet és megbecsülés övezi a lovakat, tradicionális a lovaglás és minden más jellegű lovas sport is. Számos magas szintű emirátusokbeli – sok sejk is –  tart lovat, lovardát és indít versenyen drága telivéreket. Dubai immár tradicionálisan ad otthont minden év márciusában a legtöbbet díjazott – 10 millió dolláros összdíjazású! – Lovas Világkupának. A szezont, mely általában szeptembertől márciusig tart, megéri nyomon követni, izgalmas és egyedülálló hangulatú lovas versenyekre van lehetőség kilátogatni (a pontos naptár miatt keressen elérhetőségeinken, kérje testre szabott ajánlatunkat).

Három olyan lehetőséget kínálunk, melyet a lovat szeretőknek, lovagolni kívánóknak válogattunk össze. Természetesen – ahogy minden programunknál – lehetőség van, a program egyénre történő szabására.

  • Istállólátogató program: „reggeli a bajnokokkal” a Lovas Világkupának is otthont adó Meydan lovas centrumban A PROGRAM KERETÉBEN NINCS LOVAGLÓ PROGRAM A program a Meydan Hotel ötcsillagos büféreggelijével kezdődik 7:30-tól. Majd 8:15-től egyedülálló túra keretében bemutatják a lóversenypálya reggeli életét, a lovászok munkáját, a ló-úszómedencében az állatok edzését és az ápolását. A program „kulisszák mögötti” betekintést nyújt a lelátó világába, a résztvevők beléphetnek a zsokék “szentélyébe” és a kizárólag számukra fenntartott szobájukba.A Meydan több mint egy versenypálya, ez egy életérzés, mely a Dubai szívében nemrég kialakított városrészében magában foglal egy hatalmas komplexumot: az exkluzív lakóterületeken kívül hotelek, iskolák is találhatóak a 10 millió dollár összdíjazású (a világon a leggazdagabb) világkupa futamának is otthont adó Meydan lóversenypálya környezetében. Elérhető: 2017-ben március15-ig és március 28-tól április 19-ig csak KEDD és SZERDA délelőtt 7:30-11:30 (a Hotel Meydan ötcsillagos büféreggelije az árban) Ár: 145 USD/110 USD felnőtt/gyermek ár transzferrel.
  • Al Ahli Lovas Klub: az 1998-ban alapított Dubai óvárosában található lovas klub kvalifikált, kiképzett oktatói várják a lovakat szerető lovagolni vágyó gyerekeket, felnőtteket vagy akár csoportokat is a teljesen kezdő szinttől kezdve akár egyéni órák vagy csoportos foglalkozás keretében is. Ár: 110 USD/óra transzferrel
  • Al Jihad Lovas Klub: egyedülálló lehetőség már a kezdő lovastól a rutinosig akár már egy óra hosszára is: lovaglás a sivatagban. Lehetőség van lovaglásra – normál terepen és sivatagban is – és tevegelésre is (egy teve két főre alkalmas). Fedezze fel lóháton az arab gazella a sivatagi róka és más vadállatok élőhelyét! Ár: 130/145 USD hétközben (V-Cs)/hétvégén (P,Sz) transzferrel
[yuzo_related]

Pin It on Pinterest

Share This