Omán (kétnapos kirándulás Muscatba Dubaiból)

Kirándulás Dubaiból Ománba, Muscatba – ismerje meg az arab világ modern arcát és ősi lelkét! Aki kíváncsi Arábia kulturális és természeti látnivalóira, azoknak ajánljuk 2 napos kirándulásunkat Ománba, még pontosabban Muscatba, az ország fővárosába. Muscat gazdag történelemmel, hagyományőrző kultúrával, építészeti emlékekkel rendelkezik. Jelentős kikötővé a 16. században fejlődött, a portugálok az 1500-as évek elején hódították meg, az óvárosban ekkor épült meg több erőd is.

 

  1. nap: reggeli után indulás Muscatba, a közel 6 órás utat követően megérkezés a hagyományőrző, egymilliós városba. Kora délután látogatás a Szultán 200 éves palotájánál, rövid séta után a Kapu Múzeum (történeti) vagy a Bait al Zubair Múzeum (széles spektrumú kortárs) megtekintése, majd a szállás elfoglalása az Ibis Hotelben (vagy hasonló kategóriájú hotelben). Este szabadprogram.
  2. nap: városnézés Muscatban, amely érinti többek között, a Kabusz-Szultán-mecsetet, a királyi Opera épületét, sétát teszünk a nyüzsgő belvárosban vagy a tengerparton, majd az ebéd elfogyasztása után visszaindulunk Dubaiba.

A program minimum 2 fő észvételével indul.

Az ár tartalmazza az oda-vissza transzfert, a magyar idegenvezetőt, a magyar kísérő szállásköltségét és díjazását, a hotelt 2 ágyas elhelyezéssel, reggelivel és adókkal.

Az ár nem tartalmazza a belépőket, az ománi vízumot, a résztvevők ebéd és vacsora költségét.

A kétnapos út díja több résztvevő esetén arányosan csökken:

résztvevők száma ár / fő
2 fő esetén 490 USD/fő
4 fő esetén 390 USD/fő
6 fő esetén 350 USD/fő

Ennél nagyobb létszám esetén, kérje egyedi ajánlatunkat! A programot előre meg kell rendelni, és annak költségét az utazás előtt ki kell egyenlíteni (készpénz vagy átutalás).

[yuzo_related]


Abu Dhabi városnézés

Ferrari World Park Abu Dhabi

Élményautózás Yas Marinán (F1 pálya)

Sivatagi autózás (Abu Dhabiból)

Louvre Abu Dhabi (2015. év végétől)

még több hamarosan...


Muscat városnézés

Musandam – hajókirándulás

Jebel Shams – az „arab Grand Canyon”

Wadi Dharbat – mesés hegyvidék

Búvárkodás Ománban

még több hamarosan...


Sand X - homokszánnal a sivatagban

Sivatagi túra

Buggyval a homokdűnék között

Quaddal a sivatagban / off road pályán

Terepjárós barangolás Liwában (8 nap)

még több hamarosan...

Pin It on Pinterest

Share This