Hírek, érdekességek

Dubai Shopping Festival

2014. jan. 1.

Január 2-án kezdődik az egyik leglátogatottabb turistacsalogató esemény – a Dubai Shopping Festival! A Shoppingolók paradicsomaként aposztrofált eseménysorozat mindenkinek tartogat meglepetéseket: filmfesztiválok, kifejezetten fiatalok részére tervezett események, impresszív utcai játékok, éjszakai tüzijátékok és nemzetközi divatbemutatók várják a vásárlás szerelmeseit idén is! Minden télen általában január elejétől február elejéig tart a legnagyobb leárazásokkal és szórakoztató eseményekkel együtt járó fesztivál.

Az idei a 19. Fesztivál újdonságokkal kecsegtet: kisebb és ún. közösségi bevásárlóközpontok is csatlakoztak a Fesztiválhoz (többek között az alábbiak újak: Al Ain Centre, Al Bustan Centre, Barsha Mall, Bin Sougat Centre, Century Mall, Etihad Mall, Madina Mall, Mazaya Centre, Karama Centre, Times Square Centre és a Union Cooperative).

Parádés nyeremények

Két luxusautót sorsolnak ki a Shopping Fesztivál Infinity tomboláján: egy QX60 és egy G25 várja új gazdáját, amihez ‘némi’ – 100 ezer dirhamos költőpénz is jár…

Ha a ‘gyémánt a legjobb barátunk’, akkor most éri meg ékszert vásárolni, mert nemcsak a legjobb árak garantáltak, hanem minden nap kisorsolnak egy szatyor aranyat, és 32 gyönyörű gyémánt gyűrű is új tulajdonosához kerül.

A karneválózók se maradjanak otthon, a következő helyszíneken lehet többek között a Szváziföldről ill. Mexikóból érkezett tánccsoportot megtekinteni: Al Seef Street, Shaikh Mohammad Bin Rashid Boulevard, Jumeirah Street, Al Riqqa Street és a Global Village.

2014-ban január 2-tól február 2-ig tart a Dubai Shopping Festival! – “Shop at your best!”  Vásárlásra fel!

[yuzo_related]

Pin It on Pinterest

Share This