Sivatagi kaland Liwában

Jutalmazd meg magad, családodat és barátaidat egy különleges úttal. De ha szimplán imádod a sivatagot, szeretnél terepjárókkal hosszabb kirándulást tenni a dűnék között, itt a ragyogó alkalom! Keresd fel az Egyesült Arab Emirátusok gyöngyszemeit, próbáld ki magad egy Sand X-en, azaz egy homokszánon, láss csodát Liwában, a földkerekség egyik legszebb sivatagában, majd pihenj Dubaiban és gyere velünk kirándulni Abu Dhabiba! Nyolcnapos programunkra kérjen egyedi ajánlatot!

A program:
1. nap: Elutazás Budapestről az Emirates légitársaság közvetlen járatával Dubaiba. A repülő út 5 és fél óra,  teljes ellátással és  italfogyasztással. Érkezés Dubaiba 23:30-kor, majd a szállás elfoglalása a 3 csillagos City Max Al Barshában.
2. nap: Reggeli után Toyota Land Cruiserekkel indulás a 300 km-re található Liwába, az Emirátusok legszebb sivatagába. Érkezés a kora délutáni órákban az 4 csillagos Hotel Liwába. Délután a közeli homok siratófal megtekintése, a Desert Challenge rajthelyének meglátogatása, és kóstoló a sivatagi autózásból.
3. nap: Egész napos sivatagi túra Toyota Land Cruiserekkel. Élvezd a csúszást a homokdűnéken, tedd próbára magad a sivatagban, tanuld meg, hogyan kell vezetni a százméteres dűnék között. Próbáld ki a sandboard-ot, a homoksíelést is. Napközben ital és snack ellátás.
4. nap: Reggeli után irány az Emirátusok fővárosa Abu Dhabi. A városnézés során meglátogatjuk a világ egyik legcsodálatosabb, szikrázóan fehér mecsetjét, látogatást teszünk az Emirates Palace-ben, és mintegy csattanóként belépünk az F1 legújabb szentélyébe, az abu dhabi Formula 1-es pályára. Késő délután érkezés Dubaiba. Szállások elfoglalása a 4 csillagos Novotel Al Barshában, majd szabadprogram.
5. nap: Városnézés Dubai nevezetességeivel. Ellátogatunk a Burj Al Arabhoz, a világ legmagasabb épületéhez a Burj Khalifához, sétát teszünk a Mall of Emirates-ben, itt található a Közel-Kelet egyetlen fedett sípályája, stb. Délután szabadprogram.
6. nap: Szabadprogram, pihenés, strandolás. Választható fakultatív programok. Délután Sand-x és quad túra.
7. nap: Délelőtt szabadprogram. Késő délután látogatás az aranypiacra, majd búcsúvacsora Dubai egyik legjobb, tradicionális arab éttermében, a Reem al Bawadiban.
8. nap: Elutazás reggel az Emirates menetrendszerinti járatával Budapestre.
Ellátás: reggeli. Utazás: Budapest-Dubai Emirates közvetlen járat.
Liwai kirándulás Toyota Land Crusierekkel (autónként 4 fő).
Kísérő: Az utazás során az Emirátusok területén állandó magyar asszisztencia. Ruházat: könnyű nyári ruha ajánlott. A sivatagi túrára zárt, magas szárú bakancs ajánlatos. Biztosítás: minden utazó számára kiemelt (prémium) biztosítás ajánlott. Egyebek: a sivatagi autóvezetésen résztvevő valamennyi utasnak felelősségvállalási nyilatkozatot kell aláírnia, amelyben kijelenti, hogy a sivatagi vezetésen a saját felelősségére vesz részt.
Időtartam: 8 nap, 7 éj
Ár: (legalább 10 fő jelentkezése esetén) a 8 napos utazás költsége 649.000 forint/fő, amely a fenti programleírásban szereplő összes költséget tartalmazza, beleértve a repülőjegyet, transzfereket, a felsorolt programokat, belépőjegyeket, arab vacsoraestet. A dubaiprogramok.com a szállások változtatásának jogát fenntartja, de garantálja a programleírásban szereplő hotel kategóriát.
A program minimum 10 fő esetén indul.

Tovább

[yuzo_related]

Pin It on Pinterest

Share This