Rólunk írták

“2011 év végén töltöttünk egy hetet Dubaiban”

2012. jan. 25.

Eredetileg utazási irodával szándékoztunk utazni, de tekintettel arra, hogy a magyarországi utazási irodák nagyfokú hozzá nem értést tanúsítottak ezúttal is, végül is egyénileg szerveztük meg utazásunkat.
A későbbiek során az interneten történő böngészés során bukkantam rá a dubaiprogramok.com oldalára és így vettem fel a kapcsolatot Budai Ferenccel, aki készségesen válaszolt minden kérdésemre. Végül megállapodtunk, hogy a kint tartózkodásunk alatt az ún. fakultatív programokban számítunk a segítségére. Végül is mind a reptéri transzfer, mind pedig az egyéb programok esetében a dubaiprogramok.com szolgáltatását vettük igénybe. Így segítségükkel jutottunk el Abu Dhabiba, tekintettük meg egy félnapos városnézés során Dubait és egy feledhetetlen sivatagi szafarin is részt vettünk.
A kirándulások során olyan helyekre is bevittek bennünket, melyek „egyszerű”  turisták számára nem elérhető, mint például a Forma-1 –es pálya Abu Dhabiban.
Összességében elmondható, hogy nagyon kellemes partnerre leltünk mind Feri, mint Zsolt személyében. A programokat kis létszámú csoportokban bonyolították le, ami „családias” légkört és külön exkluzivitást adott a kirándulásunknak.
Mindenkinek ajánlani tudom, hogy ha Dubaiban jár, akkor bátran keresse a kis magyar csapatot, és vegye igénybe a dubaiprogramok.com szolgáltatásait.
[yuzo_related]


Abu Dhabi városnézés
Ferrari World Park Abu Dhabi
Élményautózás Yas Marinán (F1 pálya)
Sivatagi autózás (Abu Dhabiból)
Louvre Abu Dhabi (2015. év végétől)
még több hamarosan…


Muscat városnézés
Musandam – hajókirándulás
Jebel Shams – az „arab Grand Canyon”
Wadi Dharbat – mesés hegyvidék
Búvárkodás Ománban
még több hamarosan…


Sand X – homokszánnal a sivatagban
Sivatagi túra
Buggyval a homokdűnék között
Quaddal a sivatagban / off road pályán
Terepjárós barangolás Liwában (8 nap)
még több hamarosan…

Iratkozz fel hírlevelünkre

Legyen szó szezonális akcióról, látnivalóról vagy kedvező hotel ajánlatról, legyél mindig naprakész! Kedvezményes ajánlatokért iratkozz fel hírlevelünkre!

Adatkezelési hozzájárulás

Sikeresen feliratkoztál