Legyen Tiéd a világ legjobb munkája!

2023. jan. 12.

Álmodtál már arról, hogy egyik nap Rio de Janeiróban ébredsz, másik nap pedig Sydney nevezetességeit fedezed fel, majd Szingapúr ételeit kóstolod meg? Ha igen, legyél légiutas-kísérő és csatlakozz az Emirateshez!

Januárban és február kétszer is Magyarországra látogat a világ vezető légitársasága, hogy légiutas-kísérőket toborozzon (részletek itt).

Az Emirates munkatársai azt mondják, hogy ez „a világ legjobb munkája”, nemcsak azért, mert díjnyertes szolgáltatást nyújtanak 38 000 láb magasságban, hanem a munkával járó egyedi életstílus miatt is. Az Emirates 85 ország több mint 150 városát szolgálja ki, minden nap egy új lehetőség arra, hogy valami újat tapasztaljon meg az ember.

A világ legnagyobb légitársasága

Az Emirates légiutas-kísérőket Dubai-ba telepítik, hogy aztán innen járja be a világot egy Boeing 777-es fedélzetén. Adómentes fizetést kap, a munkáltatója biztosítja a szállást és rengeteg lehetőséget kínál arra, hogy felfedezze Dubai-t, ezt az egyedülálló, nyüzsgő és multikulturális várost. Az Emirates légiutas-kísérői közössége több mint 20 000 főből áll, és a világ minden szegletéből életre szóló barátokat lehet kötni akár a képzés első napjától kezdve. Akinek még van rá ereje, akár szabadidejében is repülhet. Kedvezményes jegyárak továbbá szállodai és utazási szolgáltatások vehetők igénybe Emirates-es munkavállalóként.

Kiket keres most az Emirates?

A jövőbeni munkavállalónak az alábbi követelményeknek kell megfelelnie:

• Folyékony angol nyelvtudás szóban és írásban (a további nyelvek ismerete előnyt jelent)
• Igazi csapatjátékos ragyogó személyiséggel
• Legalább 160 cm és legfeljebb 212 cm magas
• Képes teljesíteni az Egyesült Arab Emírségek munkavállalási vízumkövetelményeit
• Legalább 1 év vendéglátói vagy ügyfélszolgálati tapasztalat
• Minimum középiskolai (12. évfolyam) végzettség
• Emirates légiutas-kísérő egyenruhában ne legyen látható tetoválás

💵 És, hogy mennyi az annyi? Azaz, mennyit lehet itt keresni? Az Emirates saját oldalán az alábbi adatok szerepelnek: 4.430 dirhamos alapfizetéshez a havi 80-100 repült órát kalkulálja, amelynek óradíja 63,75 dirham. Így jön ki az átlagos 10.170 dirham fizetés, amely közel 1 millió forintnak felel ma meg.

Iratkozz fel hírlevelünkre

Legyen szó szezonális akcióról, látnivalóról vagy kedvező hotel ajánlatról, legyél mindig naprakész! Kedvezményes ajánlatokért iratkozz fel hírlevelünkre!

Adatkezelési hozzájárulás

Sikeresen feliratkoztál