Rólunk írták

“Az Önök segítsége nélkül nem jutottunk volna el számos helyre!”

2013. dec. 4.

A dubai nyaralás rendkívüli élményt nyújtott a családunk számára. Az Önök segítsége nélkül nem juthattunk volna be Abu Dhabiban az Emirates Palace-ba, a fehér márvány mecsetbe, vagy a Forma I-es versenypályára. Nem nézhettük volna bele a jövőbe amit maketton mutogattak a látogatóknak. Persze nekünk az is a jövő amit kint az utcán láttunk. Hatalmas felhőkarcolók, bevásárlóközpontok, sípálya a sivatagban. Különösen modern a metró, amilyenről itthon csak álmodni lehet. A Dubai Marina városrész  a XXI. század Velencéje, a Pálma sziget az Atlantisz szállodával a modern világ hét csodája közé sorolható amibe persze beletartozik a Burj Kalifa is a hozzátartozó szökőkút parádéval. (Nem elfelejtve, hogy a sivatagban vagyunk.) A halpiac a zöldségpiac és a fűszerpiac rendkívül érdekes egy magyar ember számára nem is beszélve az aranypiacról. Elképesztő méretű nyakláncok, gyűrűk sokasága között  arany cipőt, arany övet, arany telefont, arany táblagépet is árultak. Ami mindent felülmúlt az az arany automata és az arannyal megszórt ehető sütemény. A sivatag is szenzációs, hát még a tevék! Európa válsággal küzd , de itt nincs semmiféle válság.
Mindenkinek ajánlom, hogy látogasson el az Emirátusokba és az Önök segítségét vegyék igénybe, mert rendkívül felkészültek, udvariasak, kedvesek, segítőkészek.
Nézzenek megy egy filmet a világ legnagyobb szökőkútjáról
Üdv.
Fekete Imréné,  Alcsútdoboz2013. november
[yuzo_related]


Abu Dhabi városnézés
Ferrari World Park Abu Dhabi
Élményautózás Yas Marinán (F1 pálya)
Sivatagi autózás (Abu Dhabiból)
Louvre Abu Dhabi (2015. év végétől)
még több hamarosan…


Muscat városnézés
Musandam – hajókirándulás
Jebel Shams – az „arab Grand Canyon”
Wadi Dharbat – mesés hegyvidék
Búvárkodás Ománban
még több hamarosan…


Sand X – homokszánnal a sivatagban
Sivatagi túra
Buggyval a homokdűnék között
Quaddal a sivatagban / off road pályán
Terepjárós barangolás Liwában (8 nap)
még több hamarosan…

Iratkozz fel hírlevelünkre

Legyen szó szezonális akcióról, látnivalóról vagy kedvező hotel ajánlatról, legyél mindig naprakész! Kedvezményes ajánlatokért iratkozz fel hírlevelünkre!

Adatkezelési hozzájárulás

Sikeresen feliratkoztál