Bébiszitter szolgáltatást vezet be az Etihad – a repülőn

2016. szept. 29.

Az Etihad legújabb családi szolgáltatás-csomagja megkönnyíti a hosszú repülőutakat. Az Abu Dhabi légitársaság legújabb dobása: munkába állított 700 “valódi Mary Poppins” – a “repülő bébiszitter” szolgáltatás egyedülálló, újszerű és hiánypótló. Bár már 3 éve megjelent a szolgáltatás, idén jóval nagyobb léptékben újul meg: közel 700 angol rendszerben képzett bébiszitter áll majd rendelkezésre a hosszútávú repülőutakon a gyerekek szórakoztatására és a szülők nagy megkönnyebbülésére.

A bébiszitterek nemcsak azt tanulták ki, hogy kell a tápszert elkészíteni vagy pelenkát cserélni, hanem hogy hogyan tudják lekötni és elszórakoztatni a gyerekeket a véget érni nem tűnő utazásokon – például stílszerűen repülőt hajtogatnak vagy éppen ujjbábokat készítenek… És igen, képbe kerül az említett Mary Poppins is: néhány trükköt is megtanítanak a repülő gyerekcsőszök. Elza a Jégvarázsból vagy egy gyönyörű tigris minta? – arcfestést is lehet kérni tőlük a repülőn.

Nemcsak programok, hanem ajándékok – válaszható méretű, különböző életkoroknak megfelelő várják majd a fiatalokat. A 3-8 éves korosztály foglalkoztató füzet mellett kártyajátékot, kiszínezhető maszkot, a 9-13 éves korcsoport sodukot, összekötős játékot és Abu Dhabi tematikájú tollkészletet kap.

Praktikus információ: 1 vagy 2 képzett gyerekfelvigyázó lesz elérhető minden 6 óránál hosszabb úton decembertől továbbá az Abu Dhabi reptér valamennyi Etihad várójában és családi szobájában. Ráadás, hogy decembertől a gyerek menü és a gyerek szórakoztató programok kínálata is megújul az Etihad járatain. (Forrás: thenational.ae)

Iratkozz fel hírlevelünkre

Legyen szó szezonális akcióról, látnivalóról vagy kedvező hotel ajánlatról, legyél mindig naprakész! Kedvezményes ajánlatokért iratkozz fel hírlevelünkre!

Adatkezelési hozzájárulás

Sikeresen feliratkoztál