Bemutatjuk egyik idegenvezetőnket: Ványit Mónit!

2020. jún. 23.

Cégünkben a munka oroszlánrészét idegenvezetőink végzik, nincs mit tagadni, ők a cégünk igazi arcai. Nem könnyű kenyér az övék, a szolgáltatásunk természete, hogy szeretnénk legjobb arcunkat, a város legjobb “arcát” megmutatni minden vendégünknek… az év 365 napján.

Erre a hatalmas feladatra kértük fel Mónit, akivel ajánlás alapján találkoztunk. Emlékszem, hogy egy bevásárlóközpontban találkoztunk először és elsőre éreztem, hogy ennek a lánynak – aki korban a lányom is lehetne – hatalmas a munkabírása, olyas valaki, aki nem ijed meg a saját árnyékától, nem a problémára, hanem a megoldásra fókuszál.

Örömmel mutatom be e rövid kérdezz-felelek keretében:

Mióta élsz Dubaiban?

4 éve élek itt, es el szoktam mondani, ha Utasok kérdezik, hogy nekem semmi romantikus sztorim nincs. Teljesen egyszerűen munka miatt jöttem ki, amit Magyarországon megbeszéltünk. Mindenki azt hiszi, hogy valami arab pasi volt a dologban.

Mi tetszik benne a legjobban?

  • Ami megunhatatlan számomra,  az egyértelműen a szökőkút, a Burj Khalifa mellett!

Dubai-on kívül mi a kedvenc programod, amit ajánlanál leendő utasainknak?

  • Ha nem Dubai, akkor közelebbi, izgalmas programként imádom a sivatagot.  Ha valami messzebbi program, akkor pedig Omán! Omán gyönyörű!

Mi az eredeti végzettséged/foglalkozásod?

  • Én a szakmámban, az idegenforgalomban maradtam, idegenvezetést tanultam, idegenvezetőként végeztem. Otthon is ez volt a munkám, csak éppen magyarokkal buszos utakon külföldre.

Mi az, amit a mai napig nem szoktál meg Dubaiban?

  • A teljesen letakart nőket, akikről nem tudod, hogy jön vagy megy.

Iratkozz fel hírlevelünkre

Legyen szó szezonális akcióról, látnivalóról vagy kedvező hotel ajánlatról, legyél mindig naprakész! Kedvezményes ajánlatokért iratkozz fel hírlevelünkre!

Adatkezelési hozzájárulás

Sikeresen feliratkoztál