Centara Mirage Beach Resort – gyerekbarát négy csillagos hotel

2022. okt. 28.

Igazi gyerekparadicsom, számos gyerekmedencével, csúszdaparkkal, foglalkoztató teremmel. A négycsillagos hotel Deira Islandon, a tengerparton van.

 

Fantasztikus élményt biztosít a Deira Islanden található négy csillagos szálloda mind a kisebb mint ahogy a nagyobb gyerekek számára. Három kültéri úszómedence áll rendelkezésre. Játszótér, játékszoba, és gyerekklub megtalálható a helyszínen. A családi szobákban emeletes ágyak is elérhetőek. Két gyerekkel is elég tágasak a szobák. A szálloda fogadóhelyiségében a bejelentkezés előtti időszakra illetve a kijelentkezés utáni időszakra egy külön részleg, amit az érkező és távozó is vendégek is használhatnak.

A szálloda területén öt különböző étterem működik: thai, argentín, közel-keleti, mediterrán ételeket kínálók mellett svédasztalos Family Lounge is rendelkezésre áll a vendégek részére. Fitnessz, jógaórák és a tengerparton este filmvetítés…

“A szálloda maximálisan a gyerekek igényei szerint lett kialakítva.” 

Kérje ajánlatunkat! A hotelben all inclusive ellátással is kérhetőek a szobák.

A nálunk foglalható programlehetőségekről bővebben itt tájékozódhat.

Nézze meg a szobát a lenti videóban!

Iratkozz fel hírlevelünkre

Legyen szó szezonális akcióról, látnivalóról vagy kedvező hotel ajánlatról, legyél mindig naprakész! Kedvezményes ajánlatokért iratkozz fel hírlevelünkre!

Adatkezelési hozzájárulás

Sikeresen feliratkoztál