COVID-19 INFORMÁCIÓK

Ezen az oldalon rendszeresen frissülő információkat talál a COVID-19 és a Dubai utazással kapcsolatban. Utoljára 2021.03.03-án frissült.

✈️ Közvetlen Emirates heti háromszor – szerdán, szombaton és vasárnap –  közlekedik Dubai és Budapest között. ✈️

🛫 KIUTAZÁS:
Utazás előtt PCR-tesztet kell csináltatni itthon, mely az utazás megkezdése előtt 96 óránál nem régebbi. Ez angol nyelvű kell legyen és az eredményt ki is kell nyomtatni. SMS-ben vagy digitálisan bemutatott lelet nem elegendő.  Érkezés után újabb PCR-teszt következhet – mely díjtalan. Ennek eredménye másnap érkezik meg az utas által megadott telefonszámra ill. alkalmazásra (Covid19 – DXB Smart alkalmazást érdemes letölteni), addig a hotel szobában szükséges tartózkodni (vannak hotelek, amelyek ellenőrzik és vannak, amelyek nem).
🚸12 év alatt gyerekeknek nem kell teszt és nem fogják megszűrni.

😷 KINT TARTÓZKODÁS alatt szabadtéren is (!) viselni kell maszkot, kivéve tengerparton, medencénél, sportolás és vízben tartózkodás alatt.
6 éves kor alatti gyereknek nem kell maszkot viselnie.
🌆Az egyes turisztikai attrakciók megtekintése előtt érdeklődjön, hogy elérhető-e és milyen módon lehet megtekinteni azokat.

* * * * * * * * * * * * * * * * *
🛎️ A DUBAIPROGRAMOK.COM teljes csapata Dubaiban tartózkodik, és dolgozik. Így minden programunk megrendelhető – akár online is.
(Nyilván, COVID-19 korlátozások függvényében)
* * * * * * * * * * * * * * * * *

ÁTSZÁLLÁS: ha Dubaiban száll át, Önnek nem kell COVID–19 PCR‑tesztigazolást bemutatnia, kivéve, ha azt az Ön indulási országa vagy végső úti célja írja elő.

🛬 HAZAUTAZÁS:
Hazautazáshoz nem kell PCR-tesztet csináltatni. Minimum 3 órával az indulás előtt a reptéren kell lenni. Transzferrel (fertőtlenített busz) állunk utasaink rendelkezésére. Maszkot kell viselnie a Dubai Nemzetközi Repülőtér területén, beszálláskor, a repülés teljes időtartama alatt, és a repülőgép elhagyásakor. A 6 év alatti gyermekeknek nem kell maszkot viselniük.

KARANTÉN:
2020. szeptember 1-től a külföldről hazatérő magyar állampolgárokra kormányrendelet szerint 10 nap karantén vár (2020.09.22-ei rendelet szerint), vagy azt 2 negatív koronavírust-teszttel lehet elhagyni (2 teszt között min. 48 óra kell legyen).

🟠 ÚJ: 2021. március 1-ei rendelet értelmében az Emirátusokból gazdasági vagy üzleti célú útról Magyarországra hazatérve a magyar állampolgár hazánk területére korlátozás nélkül beléphet (ez azt is jelenti, hogy karantén kötelezettség nélkül). (Bővebben itt)

Amennyiben Dubaiba utazik az alábbi COVID-19 fertőzés esetén is fizető biztosításra hívjuk fel a figyelmét:

Utasbiztosítás
– mi az alábbi 2020. július 1-től visszavonási érvényes Mondial TO csomagot ajánljuk.

– Útlemondási (önrész nélkül), valamint betegségbaleset-poggyászbiztosítás egyben – COVID-19 megbetegedés esetére is. Felső korhatár nélkül köthető max. 31 napos utazásokhoz!

Budai Ferenc: +36 30 951 9291 Email: ferenc.budai@dubaiprogramok.com

        Elérhetőségünk az Emirátusok területén:

Ványi Mónika: +971 555 99 89 90 Email: info@infinityindubai.com

Bővebb információ, egyedi kérések, csoportszervezés:

info@dubaiprogramok.com

Vagy itt a honlapon:

    Név (kötelező)

    Email cím (kötelező)

    Tárgy

    Üzenet