Dubai a legélhetőbb városok között

2021. szept. 4.

Dubai számos leggel rendelkezik, de nemrég egy olyan listára is felkerült, ahol a metropoliszokat vizsgálták, hogy melyik a legélhetőbb a legalább 1 millió lakossal rendelkező települések közül. Összesen 250 várost vizsgáltak, és az első 100-ról készült lista. A top 5-be épp befért Dubai – íme a részletek:

A város fejlődése megállíthatatlan, lásd az október 1-én megnyíló és fél éven át tartó EXPO 2020 DUBAI példáját (részletesen a kiállításról itt) vagy a jövő múzeumát, vagy korábbról a Burj Khalifát – Dubai a legnagyobbak között van lassan évtizedek óta. A városokról készült jelentés kiemelte, hogy Dubaiban van az egyik legnagyobb aránya a külföldi lakosoknak (korábban itt írtunk hasonló érdekességekről) – ami lehet éppen a betelepülni vágyó leendő expatok számára lehet vonzó. A lista elején egyébként London végzett, aztán Párizs, New York és Moszkva, melyet Dubai követett – ötödikként. A top 10-be még Japán fővárosa, Tokyo is befért, továbbá Szingapúr, Los Angeles és két spanyol metropolisz: Barcelona és Madrid.

Forrás: emirateswoman.com

 

Dubaiprogramok.com – egész évben, a pandémia alatt is!

Dubaiban több mint 10 éve otthon vagyunk egész évben január 1-től december 31-ig, karácsonykor és húsvétkor is Dubaiban élő vízummal és minden hivatalos engedéllyel, vizsgázott több éves tapasztalattal bíró idegenvezetőkkel a COVID-19 idején is. Hisszük, ha nem is hiper gyorsasággal, de vissza fog térni a vírus előtti életünk, utazhatunk, járhatjuk a világot a jövőben is, szolgálhatjuk ki a magyar utasokat asszisztenciát és izgalmas programokat kínálva utasainknak.
Legyen szó a teljes utazás megszervezéséről vagy csak egy-egy programig, a repjegytől a transzferen át, bízza ránk magát, fertőtlenített busszal várjuk minden programunkon. A teljes biztonságért kérje programjainkat privátként!

Cégünkről bővebben itt olvashat.

🌞 Aktuális Dubai időjárásért látogasson el ide!