Elindult a flydubai közvetlen járata Budapestről

2021. okt. 2.

A héten megérkezett a flydubai légitársaság első közvetlen járata Dubaiból. Mind a gép kapitánya és vezető légiutas kisérője is magyar volt. A szokásokhoz híven a tűzoltók vízsugaras köszöntéssel fogadták a repülőt.

A járatok kedd, csütörtök, péntek és szombati napokon közlekednek a két város között. Akik már jártak Dubaiban, azok tapasztalhatták, hogy a kifelé út mindig rövidebb – közel 5 és fél óra – és a hazafelé jövő járat érkezik meg több idő alatt, majdnem 6 óra a repülési idő Dubai és Budapest között. A Flydubai Boeing 737 MAX 8 típusú repülőgépen 10 business és 156 turista helyet tudnak megtölteni.
Ami a menetrendet illeti, a kifelé út éjszaka történik, 23:30-kor száll fel a járat Ferihegyről, míg hazafelé 17:35-kor indul el.


Közvetlen járatot jelenleg Budapest és Dubai között összesen most már 3 légitársaság üzemeltet, az Emirates járatain egyedülállóan magas a turista szolgáltatás is, továbbá a Wizzair is már jó néhány éve közlekedik a két város között – bár a Wizz járatok nem mennek minden nap.
Aktuális menetrendért, érvényben lévő (Covid19) korlátozásokért/követelményekért mindig keresse fel légitársasága honlapját.

Utasok számának megjelölésével, gyerekeknél életkor megadásával kérjen ajánlatot tőlünk elérhetőségeinken!

Dubaiprogramok.com – egész évben, a pandémia alatt is!

Dubaiban több mint 10 éve otthon vagyunk egész évben január 1-től december 31-ig, karácsonykor és húsvétkor is Dubaiban élő vízummal és minden hivatalos engedéllyel, vizsgázott több éves tapasztalattal bíró idegenvezetőkkel a COVID-19 idején is. Hisszük, ha nem is hiper gyorsasággal, de vissza fog térni a vírus előtti életünk, utazhatunk, járhatjuk a világot a jövőben is, szolgálhatjuk ki a magyar utasokat asszisztenciát és izgalmas programokat kínálva utasainknak.
Legyen szó a teljes utazás megszervezéséről vagy csak egy-egy programig, a repjegytől a transzferen át, bízza ránk magát, fertőtlenített busszal várjuk minden programunkon. A teljes biztonságért kérje programjainkat privátként!

Cégünkről bővebben itt olvashat.

🌞 Aktuális Dubai időjárásért látogasson el ide!

 

 

Iratkozz fel hírlevelünkre

Legyen szó szezonális akcióról, látnivalóról vagy kedvező hotel ajánlatról, legyél mindig naprakész! Kedvezményes ajánlatokért iratkozz fel hírlevelünkre!

Adatkezelési hozzájárulás

Sikeresen feliratkoztál