Rólunk írták

“Gyors és hatékony ügyintézés”

2013. jan. 25.

Karácsonyra tervezett utazásunk előtt néhány nappal döbbentünk rá, hogy nincs vízumunk a dubai utazáshoz.
A szállodában azt mondták, hogy a hátralévő néhány nap alatt már nem tudják elintézni és a légitársaság is csak azzal bíztatott, hogy adjunk be mindentazonnal az on-line rendszerbe, hátha sikerül megkapni a vízumot az utazás előtt. Egy itthoni utazási irodában dolgozó kedves ismerősünkjavasolta, hogy próbáljuk meg a Dubaiprogramok irodát és megadta Budai Feri telefonszámát. Feri azonnal hozzáfogott a vízum ügyintézéséhez és két nap múlva meg is kaptuk a vízumok elektronikus változatát, amivel be lehetett lépni az országba. A vízumügyintézés kapcsán derült ki számunkra, hogy a mi mindennel foglalkozik a dubaiprogramok.com.
Feri felajánlotta, hogy vár minket a reptéren, ami nekünk nagyon kényelmes megoldás volt, mert így nem kellett a helyi taxisszokások megismerésével kezdeni a nyaralást. Természetesen visszafelé is kértük a reptéri transzfert, amit Feri szívesen teljesített a nagyon kora hajnali időpont ellenére. Megérkezésünk másnapján egy városnéző programon vettünk részt, ahol Feri megmutatta a város fő nevezetességeit és számos hasznos tippet adott ahhoz, hogy hogyan töltsük el a nyaralás hátralévő napjait. Ez a kirándulás a kinn töltött egy hét egyik meghatározó élménye volt.
Ezúton is köszönjük a dubaiprogramok.com segítségét abban, hogy egy emlékezetes hetet tudtunk eltölteni Dubaiban. Az odautazómagyaroknak javasolni tudjuk, hogy dubaiprogramok szervezéséhez keressék meg az irodát.
üdv,
Zoltán és Piroska, Budaörs2012. karácsonyán
[yuzo_related]


Abu Dhabi városnézés
Ferrari World Park Abu Dhabi
Élményautózás Yas Marinán (F1 pálya)
Sivatagi autózás (Abu Dhabiból)
Louvre Abu Dhabi (2015. év végétől)
még több hamarosan…


Muscat városnézés
Musandam – hajókirándulás
Jebel Shams – az „arab Grand Canyon”
Wadi Dharbat – mesés hegyvidék
Búvárkodás Ománban
még több hamarosan…


Sand X – homokszánnal a sivatagban
Sivatagi túra
Buggyval a homokdűnék között
Quaddal a sivatagban / off road pályán
Terepjárós barangolás Liwában (8 nap)
még több hamarosan…