Karácsonyi vásárok Dubai-ban

2017. dec. 1.

Sokszor felmerül a kérdés, hogy milyen a karácsonyi szezon Dubai-ban. Vajon, ott is várják a Mikulást, ünneplik a karácsonyt vagy sehol semmi jele nem látható az egyik legnagyobb keresztény ünnepnek?
A válasz, hogy “szinte” olyan mintha itthon lenne az ember – már a legfontosabbat, a klímát leszámítva. Tehát az üzletek karácsonyi díszítést kapnak, rengeteg az év végi leárazás és még karácsonyi vásárba is mehet az ember.

Lássuk, milyen karácsonyi vásárra számíthatunk, ha Dubai-ban töltjük a decembert.

 A “Winter Garden Market” a The St. Regis Dubai Hotelben

Az ötcsillagos luxus hotel a St. Regis Dubai Gardens igazi karácsonyi hangulatban pompázik decemberben. Különböző szórakoztató felnőtt- és gyerekprogramok, továbbá tematikus estek várják az érdeklődőket természetesen vásárolni és enni-inni is lehet… Sőt, még a Mikulás is arra jár…
Cím: The St Regis Dubai, Al Habtoor City, Nyitvatartás: november 29-től december 26-ig vasárnaptól keddig du. 5-től este 11-ig, péntek-szombat du. 3-tól este 11-ig. Ingyenes belépés

Dubai Winter Festival

Immár 6. éve kerül megrendezésre a Dubai Téli Fesztivál december 6 és 9 között. Itt minden megtalálható, ami egy igazi karácsonyi vásárban: lehet shoppingolni, meg lehet látogatni a Mikulást, lehet “hógolyó-csatázni”, “hóembert” építeni és persze fényshow-ban gyönyörködni.
Cím: Dubai Media City Amphitheatre, Nyitvatartás: december 6-9 között du. 2-től este 10-ig. Árak 30 dirhamtól

Fort Island’s Festive Market a Madinat Jumeirah-ban

Az 1750 m2-es téli álomvilág december 15-től 27-ig áll nyitva az érdeklődők előtt, ezúttal német típusú karácsonyi vásárral. Lehet abra-hajókázni a Mikulással, számos csúszda és más játék áll várja a gyerekeket és persze itt is lehet “hógolyó-csatázni”. A Mikulás du. 5 és 7 között teszi tiszteletét. Újdonság idén egy led-es megvilágítású interaktív karácsonyfa.
Cím: Madinat Jumeirah, Nyitvatartás: december 15-től 27-ig, vasárnaptól szerdáig du. 3-tól éjjel 1-ig, csütörtöktől szombatig 12-től éjjel 1-ig. Ingyenes belépés.

Forrás: http://whatson.ae

Iratkozz fel hírlevelünkre

Legyen szó szezonális akcióról, látnivalóról vagy kedvező hotel ajánlatról, legyél mindig naprakész! Kedvezményes ajánlatokért iratkozz fel hírlevelünkre!

Adatkezelési hozzájárulás

Sikeresen feliratkoztál