Ladies Night Dubaiban

2017. jan. 22.

Adunk néhány tippet hová érdemes elmenni bulizni, főleg úgy, hogy még ingyen ital vagy étel is jár hozzá. Ladies Night: hölgyek, bulira fel!

Ladies night Dubai

“Álom luxuskivitelben” – Taj Dubai (Business Bay)
Nem a filmre gondolunk, csak a pompára és a csillogásra, ahogy Holly Golightly-t is vonzotta a Tiffany varázsa: péntek este 4 ingyenes ital és rágcsa várja a hölgyeket itt, ahová illik kiöltözni – a magas sarkú ide való – de hisz mit várhatunk ettől a helytől, melyet a milliárdos Flavio Briatore tudhat magáénak. Péntek este 9-től éjfélig.

 

ladies night 2

Piruljunk ki a downtown-ban! – Softitel Dubai Downtown
Este 6-tól 8-ig ‘happy hours’ – 50 %-kal olcsóbbak az italok, de szerdánként hölgyek ingyenes koktélt szürcsölhetnek és 30% kedvezményt is kapnak az ételek árából. “Ereszd el a hajam’ minden szerdán este 6-tól a konyha zárásáig (éjjel 2-ig)

 

ladies night 3

Rúgjuk le a cipőt kedden is! – Jumeirah Lake Towers
Néhány italból korlátlan ingyenes fogyasztás este 6-tól 11-ig modern indiai étteremmel látványkonyhával. Vigyázat, a hely általában zsúfolásig telt, időben kell érkezni. Kedd esténként.

Iratkozz fel hírlevelünkre

Legyen szó szezonális akcióról, látnivalóról vagy kedvező hotel ajánlatról, legyél mindig naprakész! Kedvezményes ajánlatokért iratkozz fel hírlevelünkre!

Adatkezelési hozzájárulás

Sikeresen feliratkoztál