Az Emirátusok a 6. legélhetőbb ország a pandémia alatt

2021. dec. 1.

A Bloomberg készített ill. folyamatosan aktuálizál egy olyan kutatást, melyből kiderül, melyek a legélhetőbb országok a pandémia óta/alatt. Az Emirátusok augusztusban még csak a 15. volt – így nem fért fel a top 10-es listára, de a legfrissebb adatok szerint most a 6. a felsorolásban.

A top 10 – legélhetőbb országok a pandémia alatt – a következők (2021 novemberében):

  • Írország
  • Spanyolország
  • Hollandia
  • Finnország
  • Dánia
  • Egyesült Arab Emirátusok
  • Franciaország
  • Svájc
  • Kanada
  • Norvégia

Az Emirátusok 92% oltott (!), ami önmagában egy elképesztő szám, illetve a “a legkevésbé szigorú korlátozások”, az esetek és halálozások számának csökkenése miatt került feljebb az ország a megítélésben.
A kutatásban 12 különböző aspektusát vizsgálták az országoknál: a az egészségügy minőségét, az oltottsági, az összhalálozási arányokat és hogy, hogyan sikerült a korábbi életmódot visszaállítani az utazás és a határok átjárhatósága kapcsán.
Írország “titka” a magas oltottsági arányban továbbá a biztonságos úton engedélyezett szociális tevékenységek engedélyézésben keresendő.
Jelenleg a legrosszabb helyzetben a Fülöp-szigetek áll, a lista alján ők végeztek.

A kutatás ugyanakkor leszögezni, ez a lista nem végleges és nem “végső ítélet”-ként kell értelmezni. A téli hónapok fognak rámutatni igazán az északi féltekén, hogy milyen eredményeket érhetünk el az átoltottsággal.

(Forrás: www.thenationalnews.com)

Dubaiprogramok.com – egész évben, a pandémia alatt is!

Dubaiban több mint 10 éve otthon vagyunk egész évben január 1-től december 31-ig, karácsonykor és húsvétkor is Dubaiban élő vízummal és minden hivatalos engedéllyel, vizsgázott több éves tapasztalattal bíró idegenvezetőkkel a COVID-19 idején is. Hisszük, ha nem is hiper gyorsasággal, de vissza fog térni a vírus előtti életünk, utazhatunk, járhatjuk a világot a jövőben is, szolgálhatjuk ki a magyar utasokat asszisztenciát és izgalmas programokat kínálva utasainknak.
Legyen szó a teljes utazás megszervezéséről vagy csak egy-egy programig, a repjegytől a transzferen át, bízza ránk magát, fertőtlenített busszal várjuk minden programunkon. A teljes biztonságért kérje programjainkat privátként!

Cégünkről bővebben itt olvashat.

🌞 Aktuális Dubai időjárásért látogasson el ide!

 

 

Iratkozz fel hírlevelünkre

Legyen szó szezonális akcióról, látnivalóról vagy kedvező hotel ajánlatról, legyél mindig naprakész! Kedvezményes ajánlatokért iratkozz fel hírlevelünkre!

Adatkezelési hozzájárulás

Sikeresen feliratkoztál