Leteszteltük a Legolandet!

2017. dec. 26.

2017 végén meglátogattuk az egyik legjobbnak tartott családi szórakoztató parkot, a Legolandot. A létesítmény két részből áll, az egyik egy vízi vidámpark, a másik egy legoból készült makettek sokasága, mely bemutatja az Emirátusokat – persze legóból – továbbá Petra kicsinyített mását és a Piramisokat is szemügyre vehetjük. De más szórakozási lehetőséget is tartogat a park, hisz van itt hullámvasút is, hogy a többi, gyerekek körében is kedvelt szórakozási lehetőségekről ne is beszéljünk.

A hatalmas parkolóból egy busz visz be minket egy “igazi” dán falun keresztül a parkba – ráhangolódván a Lego hazájára. A vízi vidámparkban az egész család megtalálja a magának való szórakozást, itt elsősorban a csúszdák jelentik a legnagyobb élményt,

A Legolandot 2-től 12 éves korig ajánlják, de a 14 éves korosztály sem fog unatkozni.

 

A vízi vidámparkban számos csúszda áll rendelkezésre, van kicsiknek és persze bevállalósabbak, a nagyobbaknak, továbbá van olyan is, ahol terebélyes úszógumiba ülve az egész család együtt csúszik.

A kisebb gyerekek kis hajót építhetnek legóból és nagyobb legódarabokkal együtt csúszhatnak a nekik szánt medencében.

 

💡 Hasznos tippjeink:

 

  • ne pénteken látogassunk el a parkba, mert az a helyiek “vasárnapja”, azaz akkor vannak a legtöbben!

  • a park 10-kor nyit, javasoljuk, hogy kora reggel érkezzünk, hogy legyen még helyünk a medence partján is.

  • vegyünk kombinált jegyet, mellyel a vízi vidámpark és a Legoland is látogatható (Dubai 1 nap 2 park jegy – 85 dollár/fő) – nálunk itt tud foglalni

  • ne vigyünk magunkkal ételt vagy italt, mert a parkba nem lehet bevinni. Helyette tudunk odabent étkezni – kissé borsos árakon.

Iratkozz fel hírlevelünkre

Legyen szó szezonális akcióról, látnivalóról vagy kedvező hotel ajánlatról, legyél mindig naprakész! Kedvezményes ajánlatokért iratkozz fel hírlevelünkre!

Adatkezelési hozzájárulás

Sikeresen feliratkoztál