Megyünk előre idén is!

2020. aug. 21.

Az ég kék, a fű zöld és mi Dubaiban továbbra is otthon vagyunk – több mint 10 éve! COVID ide vagy oda, kitartunk!

Soha nem fordult még elő az, hogy a csapat valamennyi tagja Magyarországon tartózkodik. Az idén ezt is kipipálhattuk… sajnos. A Dubaiprogramok.com egész évben működik, viszont mindezidáig a nyári időszakban felváltva mindenki haza látogatott egy-egy hónapra. Dubaiban ilyenkor félgőzzel dolgoztunk, hisz jóval kevesebb utas érkezett ide, mint a klasszikus szezonban októbertől májusig.
Így kivételesen – és remélhetőleg soha többet –, Magyarországon tartottunk csapat összejövetelt, hogy megbeszéljük a következő szezonra való felkészülés legfontosabb teendőit. Ami biztos: szeptemberben újra kinyitunk!

 

dubaiprogramok.com csapat 2020 2021

A Dubaiprogramok.com csapata (2020/2021)

 

Hogy mikor indul be a turista szezon, mi sem tudjuk. De reménykedünk, hogy még az idén, ha nem is olyan nagy számban, mint az elmúlt években, de érkeznek az Emirátusokba pihenni, szórakozni vágyó emberek.
Egyelőre nem rózsás a helyzet, hisz az Emirátusok mint vírus szempontból veszélyeztetett ország, piros besorolású. De ahogy azt már láthattuk az elmúlt hetekben, ez változhat, és reményeink szerint ősszel változik is. Ugyanakkor az sem könnyíti meg az utazni vágyók helyzetét, hogy jelenleg Magyarországról nincs közvetlen repülő járat. Ami persze még nem indok arra, hogy lemondjunk Dubairól. Egy átszállással több lehetőség is van (Lufthansa, Turkish, KLM), de a közvetlen járatok közül talán a legkényelmesebb Bécsből indulni. Így tettük nyolc-tíz évvel ezelőtt is, amikor még nem volt közvetlen Emirates járat Budapestről.

A Dubaiprogramok.com csapata beindította a Bécs reptéri transzfer szolgáltatását is!
Foglalás illetve ajánlatkérés esetén, hívják bizalommal kollégánkat a 06 20 938 4478 telefonszámon!Hungary transfer Dubai transzfer reptér Bécs
Az Emirates egyébként október végére ígéri, hogy beindítja a pesti járatot, de hogy ez napi lesz-e vagy csak három-négy hetente, azt egyelőre talán még ők sem tudják.

 
Ahogy írtam, itthon a csapat átbeszélte az elmúlt szezon tanulságait, egyeztettünk a programokról, az új lehetőségekről, és átnéztük azoknak a hoteleknek a listáját, amelyekkel közvetlen szerződést kötöttünk.
Ez utóbbi azért nem elhanyagolható szempont, mert a lehető legjobb árakon tudjuk kínálni ezeket a szállodákat, amelyek között 4 és 5 csillagos hotelek egyaránt találhatóak. Akik az elmúlt időszakban rajtunk keresztül foglaltak szállás a megmondhatói, minden esetben olcsóbb ajánlatot adtunk, mint a különböző netes felületen hirdetők.

Különleges időszakot élünk, ezért különleges ajánlatot állítottunk össze. Ez a Covid-csomag, amellyel hamarosan jelentkezünk, és amely remélhetőleg kedvező fogadtatásra talál majd az utazók körében.
Ha nem is naponta, de minden változik Dubaiban is a járványhelyzettel kapcsolatosan. Jelenleg Dubai nyitva van, vagyis normális mederben zajlik a minden napi élet. Nyitva vannak a strandok, bevásárló központok, a legtöbb szálloda, bár az is igaz, hogy jó pár hotel úgy döntött, csak jövőre nyit ki újra, és addig felújítja a komplexumot.

A következő időszakban épp ezért 10 naponta a Dubaiprogramok.com oldalán és a facebook oldalon frissítjük az aktuális tudnivalókat, csokorba szedjük azokat az információkat, amelyeket tudni kell, mielőtt bárki Dubai felé veszi az irányt.

Fontos lépés a cégünk életében, hogy lehetőség van az online fizetésre. Vagyis online rendelés esetén már itthonról kifizethetőek a transzferek, programok egyéb szolgáltatások.

Mi készen állunk újra a feladatra, ahogy az elmúlt több mint tíz év során lelkiismeretes szolgáltatásokkal, programszervezéssel, teljeskörű utazási szolgáltatással várunk mindenkit Dubaiban.

A 2020/2021-es szezonban is elérhetőek vagyunk itthon és Dubaiban:
www.dubaiprogramok.com
info@dubaiprogramok.com
+36 30 951 9291
+ 971 502 524 676, +971 555 99 89 90

Check list

Iratkozz fel hírlevelünkre

Legyen szó szezonális akcióról, látnivalóról vagy kedvező hotel ajánlatról, legyél mindig naprakész! Kedvezményes ajánlatokért iratkozz fel hírlevelünkre!

Adatkezelési hozzájárulás

Sikeresen feliratkoztál