Rólunk írták

Nyertesünk élménybeszámolója

2011. márc. 21.

A Dubaiprogramok.com és két partnere a 6×6 taxi és a Mobil taxival közös nyereményjátékunkának díja egy dubai utazás volt, melyet egy budapesti család nyert. Az anyuka ötlete volt, hogy lefényképezzen egy taxit, melyen jól látható volt a dubaiprogramok.com felirat. Ezt feltöltötte a facebookra, majd várta a szerencséjét…. ami meg is érkezett, mivel Kornoffer Ágnes férjével és közel két éves kisfiával nyerte meg a nem mindennapi utat. Nyertesünk élménybeszámolója itt olvasható:

“Részt vettünk egy nyereményjátékon, amit a dubaiprogramok.com  és a 6×6 taxi és Mobil taxi hozott létre a fődíj pedig egy kétszemélyes Dubai út volt,ami magában foglalta az utat,a szállást illetve egy Dubai körutat,majd egy Abu Dhabi városnézést. Itt kezdődött a mi kis kalandunk a párommal illetve a 2 éves kisfiúnkkal ugyanis, mi nyertük meg ezt az utat.
Mit is mondhatnék: álomszerű, gyönyörű, csodálatos, káprázatos, felemelő, luxus, gazdagság, tisztaság, előkelő… ezek a szavak jutnak eszembe hirtelen. Nem is nagyon tudok kiemelni egy valamit, ami a legjobban tetszett az ott létünk alatt,mert nincs olyan. A szállásunk egy 5 csillagos hotel (Azuris Plaza Hotel)volt. Abból a szempontból is jó választás volt ez a Hotel mert ott volt szembe velünk Mall of the Emirates az egyik hatalmas bevásárlóközpont. Itt mindent könnyedén és gyorsan betudtunk szerezni amire szükségünk volt. Egyszerűen csodálatos az a hotel,a személyzetet külön kiemelném nagyon készségesek, kedvesek, alázatosak már-már zavarba ejtően. Hihetetlenül szépek a bútorok  illetve  a berendezés. Finom parfüm illat terjeng mindenhol az épületekben, nagyon-nagy tisztaság van mindenhol.

 Mi ugye kisgyerekkel voltunk, bárhova mentünk mindenhol segítettek mindenbe,a gyereket olyan szinten ajnározták, hogy elmondani nem tudom. Mindig kapott valami kis ajándékot is, bárhol voltunk.  A Dubai városnézésre Váli Zsolt  vitt minket el, aki a dubaiprogramok .com  helyi képviselője. Ezúton is köszönjük neki a sok szép élményt és a fantasztikus városnézést.  Megnéztük többek között  Burj al Arab a vitorla formájú 7 csillagos Hotelt, Dzsumeira Pálma, Világ-szigetek, Burdzs Kalifa, 23 Marina – a világ 2. legmagasabb lakóháza (395 méter), Dubai Mall bevásárlóközpontot, amiben megtalálható az a hatalmas akvárium… Dynamic Tower, Mall of the Emirates (bevásárlóközpont mesterséges sípályával), Wild Wadi Water Park, Waterfront – a világ legnagyobb tengerparti beruházása,  Atlantis,  The Palm… Emirates Palace-t és a Sheikh Zayed-mecsetet Abu Dhabiban, illetve voltunk egy kiállításon is, ami Abu Dhabi történelmét és jövőjét mutatta be. Fantasztikus volt minden, nagyon jól éreztük magunkat. Ami belefért ebbe az egy hétbe, mindent megnéztünk, amit nem, azt nagyon sajnáljuk… kellett volna még egy hét. De olyan élményekkel tértünk haza, hogy soha nem fogjuk elfelejteni. Mindenkinek azt ajánlom, hogy legalább életében egyszer ha teheti látogasson el ebbe a fantasztikus országba, egyik ámulatból a másikba fog esni.
Nagyon köszönjük, hogy hozzá segített minket ehhez Budai Ferenc (Magyarországi utazásszervezés vezetője) illetve Váli Zsoltnak (Dubai kirendeltség vezetője).
[yuzo_related]


Abu Dhabi városnézés
Ferrari World Park Abu Dhabi
Élményautózás Yas Marinán (F1 pálya)
Sivatagi autózás (Abu Dhabiból)
Louvre Abu Dhabi (2015. év végétől)
még több hamarosan…


Muscat városnézés
Musandam – hajókirándulás
Jebel Shams – az „arab Grand Canyon”
Wadi Dharbat – mesés hegyvidék
Búvárkodás Ománban
még több hamarosan…


Sand X – homokszánnal a sivatagban
Sivatagi túra
Buggyval a homokdűnék között
Quaddal a sivatagban / off road pályán
Terepjárós barangolás Liwában (8 nap)
még több hamarosan…

Iratkozz fel hírlevelünkre

Legyen szó szezonális akcióról, látnivalóról vagy kedvező hotel ajánlatról, legyél mindig naprakész! Kedvezményes ajánlatokért iratkozz fel hírlevelünkre!

Adatkezelési hozzájárulás

Sikeresen feliratkoztál