Al Ain kirándulás ebéddel

150 $-tól

Az oázisváros Önt is elbűvöli! minden nap, kiv. hétfő

A hotel pontos neve, címe

Kategóriák: ,

Al Ain az Abu Dhabi Emirátushoz tartozik, viszont más mint Dubai vagy Abu Dhabi. Ebben a városban született Sheik Zayed az Emirátusok atyja. Itt nincsenek felhőkarcolók, kimondottan kertvárosról beszélhetünk, sok-sok zöld területtel. Gyönyörű a kontraszt a már látott másik két várossal szemben.
A napot az ország legmagasabb pontján, az 1300 méteren, a Jebel Hafeeton kezdjük, ahonnét pazar kilátás nyílik a városra és a sivatagra.

Ezután az emirátusok legnagyobb tevepiaca felé vesszük utunkat, ahol barna, fekete, sőt fehér és fiatal, szinte újszülött tevéket láthatunk.

Következő megállónk Sheik Zayed régi háza (Sheik Zayed Palace Muzeum), amely ma múzeumként látogatható. Végig járjuk azokat a helyiségeket, ahol Sheik Zayed tárgyalt és élte mindennapjait.

Végül Al Ain 7 oázisa közül meglátogatjuk az egyiket. Itt tökéletesen látszik, hogyan is működtek és működnek a mai napig az Oázisok öntözőrendszerei.

Az Al Ain kirándulás kizárólag Dubaiból indul, az út cca 1,5-2 óra.

A program az Ön hoteléből indul és oda is érkezünk vissza.

Utastájékoztató:
A felvétel időpontja reggel 7:30 és 9 óra között van. A felvétel pontos időpontjáról legkésőbb egy nappal SMS-ben kap információt az Ön által megadott elérhetőségre.
Az ár tartalmazza a teljes körű magyar nyelvű asszisztenciát.
A gyerekár 3-12 éves kor között értendő. 3 éves kor alatt ingyenes.
Lemondás: legkésőbb 48 órával a program előtt.

További információk

Helyszín

Típus

Öltözködés (dress code)

Nincs

Felvétel időpontja

reggel

Időtartam

egész napos (8 óra)

Felvétel helye

az Ön hotele

Iratkozz fel hírlevelünkre

Legyen szó szezonális akcióról, látnivalóról vagy kedvező hotel ajánlatról, legyél mindig naprakész! Kedvezményes ajánlatokért iratkozz fel hírlevelünkre!

Adatkezelési hozzájárulás

Sikeresen feliratkoztál