Buggyval/quaddal a sivatagban

130 $-tól

Mókázzunk a dűnéken!

Kategóriák: ,

Végre lehetőség nyílik vezetni a sivatagban! Na persze nem Land Cruisert – sajnos, de a buggy legalább annyira élvezetes, ha nem élvezetesebb.
A program kb. 4 órás. Mivel ki kell jutnunk a sivatag szélére ami kb 1-1,5 óra autozásra van a Dubai szállodáktól, kint fél órára bérelünk buggyt vagy quadot és egy tapasztalt vezetővel kimegyünk vezetni a dünék közé. Egy magasabb domb tetején megállunk fotózni természetesen.

A vacsorás sivatagi kirándulások délután 15:00 –16:00 között érnek ki a sivatagba és mikor ők bent vannak akkor buggyval nem biztonságos, mivel a Land Cruiserek erősebbek és nem tudni melyik dűne mögött bukkan fel egy fotozó turista, ezért ezt a programot ugy időzítjük, hogy max.15:00 óráig kijöjjünk a sivatagból, tehát délelőtt 10:00 körüli indulással.

Ár:
buggyzás: 150 USD/fő
quadozás: 130 USD/fő

Utastájékoztató:
A felvétel pontos időpontjáról legkésőbb egy nappal SMS-ben kap információt az Ön által megadott elérhetőségre.
Lemondás: legkésőbb 60 órával (2,5 nap) az út előtt.
Terhes, friss műtéti eljáráson átesett, szívbetegségen, nyak- és hátproblémával szenvedő utasaink nem buggyzhatnak/quadozhatnak.

További információk

Helyszín

Típus

Öltözködés (dress code)

Nincs

Felvétel időpontja

reggel

Időtartam

fél napos (4 óra)

Felvétel helye

az Ön hotele

Iratkozz fel hírlevelünkre

Legyen szó szezonális akcióról, látnivalóról vagy kedvező hotel ajánlatról, legyél mindig naprakész! Kedvezményes ajánlatokért iratkozz fel hírlevelünkre!

Adatkezelési hozzájárulás

Sikeresen feliratkoztál