Dubai park 1 vagy 2 nap 1 vagy 2 vagy 4 park

70 $-tól

Válasszon Dubai számos kiváló parkja közül akár 1 vagy 2 napra!

Kategóriák: ,

Izgalmas kikapcsolódás vár legújabb, hatalmas vidámpark központba

A Dubai Parks and Resorts három vidámparkja és vízi parkja izgalmas élményt nyújt az oda látogatóknak. A több mint 100 fedett és szabadtéri attrakcióval kecsegtető Motiongate Dubai, a Dubai Bollywood Park, a Legoland Dubai és a Legoland Vízi Park izgalmas labirintusa egészen biztosan óriási élményt nyújt Önöknek. Riverland körúton pompás szórakoztató- és étkezési lehetőségekre találhat az egész család.

Motiongate Dubai

A régió legnagyobb Hollywoodi ihletésű vidámparkja, a Motiongate Dubai 3 legendás filmstúdiót idéz: a Columbia Pictures-t, a DreamWorks Animationt és a Lionsgate-et. Hagyd, hogy a mozivilág és az animációk klasszikusai a Hupikék Törpikéktől a Shreken és az Így neveld a sárkányodat sorozaton át. Ráadásul a kezdő filmesek a színfalak mögötti filmkészítés csodáit is megismerhetik a Stúdió Központban.

A Bollywood Parks Dubai

Bollywood varázsát a világon elsőként a Bollywood Parks hozza el Dubaiba. Az akciók, a tánc és a romantika mellett Bollywood tele van fantáziával, izgalmas látványosságokkal melyek öt tematikus zónában várják a látogatókat.

A Legoland Dubai

Fedezd fel a Lego világát a Legolandban, ami a tökéletes célpont a 2-12 éves közötti gyermekkel utazó családok számára. Engedd szabadjára a képzeleted a több mint 40 Lego-témájú hullámvasút, bemutató, és építhető kalandok között, amit az egész család élvezni fog. Feledhetetlen élmény a 60 millió Lego-téglából épített 15,000 Lego-modell is, melyet hat tematikus világban, fedett területen és szabadtéren egyaránt élvezhet a család.

Legoland Vízi Park

Legoland Vízi Parkban, a régió egyetlen vízi parkjában, melyet kifejezetten kisgyermekes családok számára alakítottak ki. Engedd szabadjára alkotó kedved a 20 Lego-témájú csúszda és attrakció között, és próbáld ki a hullám-medencét, a Duplo tipegő játszóházat, vagy a Build-A-Raft folyót, ahol saját Lego tutajodat tervezheted meg.

A Riverland Dubai

A Riverland Dubai a Dubai Parks and Resorts központi szórakoztató, étkezési és szórakoztató központja, mely ingyenesen látogatható. A folyó mentén sétálva felfedezheted a négy kerületet, a félszigetet (The Peninsula), az indiai kaput (India Gate), a sétányt (The Broadwalk) és a francia falut (The French Village).  A világ minden konyhájából származó ínycsiklandozó ételek valamelyikét a több mint 50 üzletben, miközben megcsodálod a nemzetközi építészetet, hidakat és egyéb látványosságokat.

Árak:
1 nap 1 park: 70 USD/fő
1 nap 2 park: 85 USD/fő
2 nap 4 park: 145 USD/fő

Lemondás: legkésőbb 60 órával (2,5 nap) a program előtt.

További információk

Helyszín

Típus

Öltözködés (dress code)

Nincs

Felvétel időpontja

igény szerint

Felvétel helye

transzfer külön díj ellenében

Időtartam

nyitvatartási időben

Iratkozz fel hírlevelünkre

Legyen szó szezonális akcióról, látnivalóról vagy kedvező hotel ajánlatról, legyél mindig naprakész! Kedvezményes ajánlatokért iratkozz fel hírlevelünkre!

Adatkezelési hozzájárulás

Sikeresen feliratkoztál