Dubai park 1 vagy 2 nap 1 vagy 2 vagy 4 park

From: 70 $

Válasszon Dubai számos kiváló parkja közül akár 1 vagy 2 napra!

Categories: ,

Izgalmas kikapcsolódás vár legújabb, hatalmas vidámpark központba

A Dubai Parks and Resorts három vidámparkja és vízi parkja izgalmas élményt nyújt az oda látogatóknak. A több mint 100 fedett és szabadtéri attrakcióval kecsegtető Motiongate Dubai, a Dubai Bollywood Park, a Legoland Dubai és a Legoland Vízi Park izgalmas labirintusa egészen biztosan óriási élményt nyújt Önöknek. Riverland körúton pompás szórakoztató- és étkezési lehetőségekre találhat az egész család.

Motiongate Dubai

A régió legnagyobb Hollywoodi ihletésű vidámparkja, a Motiongate Dubai 3 legendás filmstúdiót idéz: a Columbia Pictures-t, a DreamWorks Animationt és a Lionsgate-et. Hagyd, hogy a mozivilág és az animációk klasszikusai a Hupikék Törpikéktől a Shreken és az Így neveld a sárkányodat sorozaton át. Ráadásul a kezdő filmesek a színfalak mögötti filmkészítés csodáit is megismerhetik a Stúdió Központban.

A Bollywood Parks Dubai

Bollywood varázsát a világon elsőként a Bollywood Parks hozza el Dubaiba. Az akciók, a tánc és a romantika mellett Bollywood tele van fantáziával, izgalmas látványosságokkal melyek öt tematikus zónában várják a látogatókat.

A Legoland Dubai

Fedezd fel a Lego világát a Legolandban, ami a tökéletes célpont a 2-12 éves közötti gyermekkel utazó családok számára. Engedd szabadjára a képzeleted a több mint 40 Lego-témájú hullámvasút, bemutató, és építhető kalandok között, amit az egész család élvezni fog. Feledhetetlen élmény a 60 millió Lego-téglából épített 15,000 Lego-modell is, melyet hat tematikus világban, fedett területen és szabadtéren egyaránt élvezhet a család.

Legoland Vízi Park

Legoland Vízi Parkban, a régió egyetlen vízi parkjában, melyet kifejezetten kisgyermekes családok számára alakítottak ki. Engedd szabadjára alkotó kedved a 20 Lego-témájú csúszda és attrakció között, és próbáld ki a hullám-medencét, a Duplo tipegő játszóházat, vagy a Build-A-Raft folyót, ahol saját Lego tutajodat tervezheted meg.

A Riverland Dubai

A Riverland Dubai a Dubai Parks and Resorts központi szórakoztató, étkezési és szórakoztató központja, mely ingyenesen látogatható. A folyó mentén sétálva felfedezheted a négy kerületet, a félszigetet (The Peninsula), az indiai kaput (India Gate), a sétányt (The Broadwalk) és a francia falut (The French Village).  A világ minden konyhájából származó ínycsiklandozó ételek valamelyikét a több mint 50 üzletben, miközben megcsodálod a nemzetközi építészetet, hidakat és egyéb látványosságokat.

Árak:
1 nap 1 park: 70 USD/fő
1 nap 2 park: 85 USD/fő
2 nap 4 park: 145 USD/fő

Lemondás: legkésőbb 60 órával (2,5 nap) a program előtt.

Additional information

Helyszín

Típus

Öltözködés (dress code)

Nincs

Felvétel időpontja

igény szerint

Felvétel helye

transzfer külön díj ellenében

Időtartam

nyitvatartási időben