Kirándulás Ománba Dubaiból

From: 650 $

Az ősi arab kultúra egy karnyújtásnyira Dubai-tól

A hotel pontos neve, címe

Categories: ,

Kirándulás Dubaiból Ománba, Muscatba – ismerje meg az arab világ modern arcát és ősi lelkét! Aki kíváncsi Arábia kulturális és természeti látnivalóira, azoknak ajánljuk 2 napos kirándulásunkat Ománba, még pontosabban Muscatba, az ország fővárosába. Muscat gazdag történelemmel, hagyományőrző kultúrával, építészeti emlékekkel rendelkezik. Jelentős kikötővé a 16. században fejlődött, a portugálok az 1500-as évek elején hódították meg, az óvárosban ekkor épült meg több erőd is.

  1. nap: reggeli után indulás Muscatba, a közel 6 órás utat követően megérkezés a hagyományőrző, egymilliós városba. Kora délután látogatás a Szultán 200 éves palotájánál, rövid séta után a Kapu Múzeum (történeti) vagy a Bait al Zubair Múzeum (széles spektrumú kortárs) megtekintése, majd a szállás elfoglalása az Ibis Hotelben (vagy hasonló kategóriájú hotelben). Este szabadprogram.
  2. nap: városnézés Muscatban, amely érinti többek között, a Kabusz-Szultán-mecsetet, a királyi Opera épületét, sétát teszünk a nyüzsgő belvárosban vagy a tengerparton, majd az ebéd elfogyasztása után visszaindulunk Dubaiba.

A program minimum 2 fő észvételével indul. 4 ill. 6 fő esetén az ár kedvezőbb, keressen elérhetőségeinken!
Az ár 2 fő esetén 650 USD/fő, 4-6 fő esetén kérje ajánlatunkat!

Az ár tartalmazza az oda-vissza transzfert, a magyar idegenvezetőt, a magyar kísérő szállásköltségét és díjazását, a hotelt 2 ágyas elhelyezéssel, reggelivel és adókkal.

Az ár nem tartalmazza a belépőket, az ománi vízumot, a résztvevők ebéd és vacsora költségét.

A felvétel korán reggel van. A felvétel pontos időpontjáról legkésőbb egy nappal SMS-ben kap információt az Ön által megadott elérhetőségre.

Lemondás: legkésőbb 96 órával a program előtt.

Additional information

Helyszín

Típus

Öltözködés (dress code)

Nincs

Felvétel időpontja

kora reggel

Időtartam

kétnapos

Felvétel helye

az Ön hotele