Modern Abu Dhabi városnézés aranyporos cappuccinoval

165 $-tól

Abu Dhabi legfontosabb látnivalói egy nap alatt! csak kedden és szombaton

A hotel pontos neve, címe

Kategóriák: ,

Látogassanak el velünk az Emírségek fővárosába, Abu Dhabiba, ami 120 km fekszik Dubaitól. Székhelye az Emirátusok kormányának, és az uralkodó családnak. Az Egyesült Arab Emírségek legnagyobb valamint Dubai után a második legnépesebb városa. Utunk során bepillantást nyerhetnek Abu Dhabiban az erősebben érződő arab kulturális világba.

Első megállónk a Sheik Zayed Grand Mosque (Sheik Zayed Nagymecset), a világ 7. legnagyobb mecsete, mely az Emirátusok alapítójáról kapta a nevét.

Qasr al Watan – Presidential Palace
A Nemzet Palotáját 2019 elején nyitották meg a turisták előtt, melyben megtekinthetjük, hogyan néz ki egy államfők fogadására, tárgyalásokra kialakított elképesztően szép, monumentális épület – csupa márványból.

Emirates Palace
Az impozáns épületben, amely kormányzati központként és szállodaként üzemel, vendégünk egy aranyporos capuccinora vagy egy süteményre.

A kirándulásnál a látnivalók sorrendje változhat, mivel a mecsetbe és az Emirates Palace-ba is foglalni kell, és ahhoz kell igazodnunk.

A kirándulás az Ön hotelből indul és oda is érkezünk vissza.

Időtartam:  kb 8 óra, a kirándulásnál a látnivalók sorrendje változhat, mivel a mecsetbe foglalni kell és ahhoz kell igazodnunk.

A mecsetben és az Emirates Palace-ban a dress code (öltözködési szabály): férfiaknak hosszú nadrág. Mecsetben kötelező a tetoválást eltakarni.

Utastájékoztató:
A felvétel időpontja reggel 7:30 és 9 óra között van. A felvétel pontos időpontjáról legkésőbb egy nappal SMS-ben kap információt az Ön által megadott elérhetőségre.
Az ár tartalmazza a teljes körű magyar nyelvű asszisztenciát és az Emirates Palace-ban elfogyasztható aranyporos cappuccinot vagy süteményt.
A gyerekár 3-12 éves kor között értendő. 3 éves kor alatt ingyenes.
Lemondás: legkésőbb 48 órával a program előtt.

További információk

Helyszín

Típus

Öltözködés (dress code)

Van

Felvétel időpontja

reggel

Időtartam

egész napos (8 óra)

Felvétel helye

az Ön hotele

Iratkozz fel hírlevelünkre

Legyen szó szezonális akcióról, látnivalóról vagy kedvező hotel ajánlatról, legyél mindig naprakész! Kedvezményes ajánlatokért iratkozz fel hírlevelünkre!

Adatkezelési hozzájárulás

Sikeresen feliratkoztál