Modern Abu Dhabi városnézés aranyporos cappuccinoval

From: 165 $

Abu Dhabi legfontosabb látnivalói egy nap alatt! csak kedden és szombaton

A hotel pontos neve, címe

Categories: ,

Látogassanak el velünk az Emírségek fővárosába, Abu Dhabiba, ami 120 km fekszik Dubaitól. Székhelye az Emirátusok kormányának, és az uralkodó családnak. Az Egyesült Arab Emírségek legnagyobb valamint Dubai után a második legnépesebb városa. Utunk során bepillantást nyerhetnek Abu Dhabiban az erősebben érződő arab kulturális világba.

Első megállónk a Sheik Zayed Grand Mosque (Sheik Zayed Nagymecset), a világ 7. legnagyobb mecsete, mely az Emirátusok alapítójáról kapta a nevét.

Qasr al Watan – Presidential Palace
A Nemzet Palotáját 2019 elején nyitották meg a turisták előtt, melyben megtekinthetjük, hogyan néz ki egy államfők fogadására, tárgyalásokra kialakított elképesztően szép, monumentális épület – csupa márványból.

Emirates Palace
Az impozáns épületben, amely kormányzati központként és szállodaként üzemel, vendégünk egy aranyporos capuccinora vagy egy süteményre.

A kirándulásnál a látnivalók sorrendje változhat, mivel a mecsetbe és az Emirates Palace-ba is foglalni kell, és ahhoz kell igazodnunk.

A kirándulás az Ön hotelből indul és oda is érkezünk vissza.

Időtartam:  kb 8 óra, a kirándulásnál a látnivalók sorrendje változhat, mivel a mecsetbe foglalni kell és ahhoz kell igazodnunk.

A mecsetben és az Emirates Palace-ban a dress code (öltözködési szabály): férfiaknak hosszú nadrág. Mecsetben kötelező a tetoválást eltakarni.

Utastájékoztató:
A felvétel időpontja reggel 7:30 és 9 óra között van. A felvétel pontos időpontjáról legkésőbb egy nappal SMS-ben kap információt az Ön által megadott elérhetőségre.
Az ár tartalmazza a teljes körű magyar nyelvű asszisztenciát és az Emirates Palace-ban elfogyasztható aranyporos cappuccinot vagy süteményt.
A gyerekár 3-12 éves kor között értendő. 3 éves kor alatt ingyenes.
Lemondás: legkésőbb 48 órával a program előtt.

Additional information

Helyszín

Típus

Öltözködés (dress code)

Van

Felvétel időpontja

reggel

Időtartam

egész napos (8 óra)

Felvétel helye

az Ön hotele