Privát Abu Dhabi kirándulás

From: 195 $

Abu Dhabi kulturális látnivalói egy nap alatt!

A hotel pontos neve, címe

Categories: ,

Látogassanak el velünk az Emírségek fővárosába, Abu Dhabiba, ami 120 km fekszik Dubaitól. Abu Dhabi az Egyesült Arab Emírségek legnagyobb valamint Dubai után a második legnépesebb városa. Utunk során bepillantást nyerhetnek Abu-Dhabiban az erősebben érződő arab kulturális világba. Habár Abu Dhabi és Dubai nem rivalizálnak egymással azért itt is fellelhető néhány világ "leg"-je.

Első megállónk az impozáns Sheik Zayed Grand Mosque (Sheik Zayed Nagymecset), a világ 7. legnagyobb mecsete, mely az Emirátusok alapítójáról kapta a nevét.

Az alábbi programok választhatóak elérhetőség függvényében az Ön igénye szerint:

Heritage Village
Egy szabadtéri kiállítótér, mintegy Skanzen, ahol betekintést nyerhetünk, hogyan is éltek régen ezen a területen. Innét gyönyörű kilátás nyílik Abu Dhabira és a Marina részére.

Louvre Múzeum
A Kulturális turizmus jegyében 2017. november 7-én nyitottam meg kapuit és mivel közös kiállítási gyűjteménnyel rendelkezik a párizsi Louvre Múzeummal megtekinthetjük az egyiptomi szarkofágoktól a francia impresszionistákig hogyan alakult a világ művészete. Igazi ritkaság, hogy megtekinthető a Biblia, a Korán és a Tóra 1-1 példánya egymás mellett.

Qasr al Watan – Presidential Palace
A Nemzet Palotáját 2019 elején nyitották meg a turisták előtt, melyben megtekinthetjük, hogyan néz ki egy államfők fogadására, tárgyalásokra kialakított elképesztően szép, monumentális épület – csupa márványból.

Emirates Palace
Az impozáns épületben, amely kormányzati központként és szállodaként üzemel.

A kirándulásnál a látnivalók sorrendje változhat, mivel a mecsetbe és az Emirates Palace-ba is foglalni kell, és ahhoz kell igazodnunk.

A mecsetben és az Emirates Palace-ban a dress code (öltözködési szabály): férfiaknak hosszú nadrág. Mecsetben kötelező a tetoválást eltakarni.

A program időtartama: kb 8 óra – a látnivalók sorrendje változhat, mivel a mecsetbe foglalni kell, és ahhoz kell igazodnunk.

A program az Ön hoteltől indul és oda is érkezünk vissza.

Utastájékoztató:
A felvétel időpontja reggel 7:30 és 9 óra között van. A felvétel pontos időpontjáról legkésőbb egy nappal SMS-ben kap információt az Ön által megadott elérhetőségre.
Az ár tartalmazza a teljes körű magyar nyelvű asszisztenciát.
Belépőjegyeket tekintve az árban kizárólag a Qasr al Watan VAGY a Louvre belépőjegye van benne. Az ár a belépőket és a kötelező fogyasztást nem tartalmazza, minden további belépő ill. üdítő, kávé az utas további költsége.
A gyerekár 3-12 éves kor között értendő. 3 éves kor alatt ingyenes.
Lemondás: legkésőbb 48 órával a program előtt.

Additional information

Helyszín

Típus

Öltözködés (dress code)

Van

Felvétel időpontja

reggel

Időtartam

egész napos (8 óra)

Felvétel helye

az Ön hotele