Privát Abu Dhabi kirándulás

195 $-tól

Abu Dhabi kulturális látnivalói egy nap alatt!

A hotel pontos neve, címe

Kategóriák: ,

Látogassanak el velünk az Emírségek fővárosába, Abu Dhabiba, ami 120 km fekszik Dubaitól. Abu Dhabi az Egyesült Arab Emírségek legnagyobb valamint Dubai után a második legnépesebb városa. Utunk során bepillantást nyerhetnek Abu-Dhabiban az erősebben érződő arab kulturális világba. Habár Abu Dhabi és Dubai nem rivalizálnak egymással azért itt is fellelhető néhány világ "leg"-je.

Első megállónk az impozáns Sheik Zayed Grand Mosque (Sheik Zayed Nagymecset), a világ 7. legnagyobb mecsete, mely az Emirátusok alapítójáról kapta a nevét.

Az alábbi programok választhatóak elérhetőség függvényében az Ön igénye szerint:

Heritage Village
Egy szabadtéri kiállítótér, mintegy Skanzen, ahol betekintést nyerhetünk, hogyan is éltek régen ezen a területen. Innét gyönyörű kilátás nyílik Abu Dhabira és a Marina részére.

Louvre Múzeum
A Kulturális turizmus jegyében 2017. november 7-én nyitottam meg kapuit és mivel közös kiállítási gyűjteménnyel rendelkezik a párizsi Louvre Múzeummal megtekinthetjük az egyiptomi szarkofágoktól a francia impresszionistákig hogyan alakult a világ művészete. Igazi ritkaság, hogy megtekinthető a Biblia, a Korán és a Tóra 1-1 példánya egymás mellett.

Qasr al Watan – Presidential Palace
A Nemzet Palotáját 2019 elején nyitották meg a turisták előtt, melyben megtekinthetjük, hogyan néz ki egy államfők fogadására, tárgyalásokra kialakított elképesztően szép, monumentális épület – csupa márványból.

Emirates Palace
Az impozáns épületben, amely kormányzati központként és szállodaként üzemel.

A kirándulásnál a látnivalók sorrendje változhat, mivel a mecsetbe és az Emirates Palace-ba is foglalni kell, és ahhoz kell igazodnunk.

A mecsetben és az Emirates Palace-ban a dress code (öltözködési szabály): férfiaknak hosszú nadrág. Mecsetben kötelező a tetoválást eltakarni.

A program időtartama: kb 8 óra – a látnivalók sorrendje változhat, mivel a mecsetbe foglalni kell, és ahhoz kell igazodnunk.

A program az Ön hoteltől indul és oda is érkezünk vissza.

Utastájékoztató:
A felvétel időpontja reggel 7:30 és 9 óra között van. A felvétel pontos időpontjáról legkésőbb egy nappal SMS-ben kap információt az Ön által megadott elérhetőségre.
Az ár tartalmazza a teljes körű magyar nyelvű asszisztenciát.
Belépőjegyeket tekintve az árban kizárólag a Qasr al Watan VAGY a Louvre belépőjegye van benne. Az ár a belépőket és a kötelező fogyasztást nem tartalmazza, minden további belépő ill. üdítő, kávé az utas további költsége.
A gyerekár 3-12 éves kor között értendő. 3 éves kor alatt ingyenes.
Lemondás: legkésőbb 48 órával a program előtt.

További információk

Helyszín

Típus

Öltözködés (dress code)

Van

Felvétel időpontja

reggel

Időtartam

egész napos (8 óra)

Felvétel helye

az Ön hotele

Iratkozz fel hírlevelünkre

Legyen szó szezonális akcióról, látnivalóról vagy kedvező hotel ajánlatról, legyél mindig naprakész! Kedvezményes ajánlatokért iratkozz fel hírlevelünkre!

Adatkezelési hozzájárulás

Sikeresen feliratkoztál