Sivatagi túra vacsorával

From: 95 $

“kötelező” program

Categories: ,

Dubaitól mintegy 45 perces autózásra találjuk a Rub’ al-Khaleej sivatag homokdűnéit. Ezt a területet a helyiek jellegzetes színe miatt “aranyhomokként” nevezik. A programon terepjárókkal élményautózáson vesznek részt az utasok, ami a homokdűnék közti “hullámvasutazást” jelenti.
Kevés olyan jellegzetes dubai élmény van, mint egy sivatagi szafari. Dőlj hátra a hátsó ülésen (hacsak nem elől szeretnél ülni a négy kerék meghajtásos járműben), és kapaszkodj jó erősen, ahogyan a tapasztalt sofőröd a homokdűnék között fel- és le vezet, néha látszólag a dűne legkeskenyebb peremén kapaszkodva, majd a mélybe süvítve a homokos dombokon keresztül, hogy aztán újra a dűne tetejére hágjatok. A naplementés fotók elkészítéséhez nélkülözhetetlen megállók után sofőröd biztonságosan egy hagyományos beduin táborba kalauzol majd el, ahol egy igazi arab vacsora vár rád.

Utastájékoztató:
A felvétel pontos időpontjáról legkésőbb 1 nappal a program előtt kap SMS-st az Ön által megadott telefonra.
Sivatagi szafari túráinkon 5 éves kor alatt csak privát autós túrán lehet részt venni.
A gyermekjegy 5-11 éves kor között értendő.
Lemondás: legkésőbb 60 órával (2,5 nap) az út előtt.
Terhes, friss műtéti eljáráson átesett, szívbetegségen, nyak- és hátproblémával szenvedő utasaink nem vehetnek részt a szafarin ill. buggyzni sem lehet.
A túra közvetített program angolul beszélő sofőrökkel, magyar idegenvezetőink nem vesznek részt ezen a programon.

Additional information

Helyszín

Típus

Öltözködés (dress code)

Nincs

Felvétel időpontja

délután

Időtartam

félnapos (5 óra)

Felvétel helye

az Ön hotele