Sivatagi túra vacsorával

95 $-tól

“kötelező” program

Kategóriák: ,

Dubaitól mintegy 45 perces autózásra találjuk a Rub’ al-Khaleej sivatag homokdűnéit. Ezt a területet a helyiek jellegzetes színe miatt “aranyhomokként” nevezik. A programon terepjárókkal élményautózáson vesznek részt az utasok, ami a homokdűnék közti “hullámvasutazást” jelenti.
Kevés olyan jellegzetes dubai élmény van, mint egy sivatagi szafari. Dőlj hátra a hátsó ülésen (hacsak nem elől szeretnél ülni a négy kerék meghajtásos járműben), és kapaszkodj jó erősen, ahogyan a tapasztalt sofőröd a homokdűnék között fel- és le vezet, néha látszólag a dűne legkeskenyebb peremén kapaszkodva, majd a mélybe süvítve a homokos dombokon keresztül, hogy aztán újra a dűne tetejére hágjatok. A naplementés fotók elkészítéséhez nélkülözhetetlen megállók után sofőröd biztonságosan egy hagyományos beduin táborba kalauzol majd el, ahol egy igazi arab vacsora vár rád.

Utastájékoztató:
A felvétel pontos időpontjáról legkésőbb 1 nappal a program előtt kap SMS-st az Ön által megadott telefonra.
Sivatagi szafari túráinkon 5 éves kor alatt csak privát autós túrán lehet részt venni.
A gyermekjegy 5-11 éves kor között értendő.
Lemondás: legkésőbb 60 órával (2,5 nap) az út előtt.
Terhes, friss műtéti eljáráson átesett, szívbetegségen, nyak- és hátproblémával szenvedő utasaink nem vehetnek részt a szafarin ill. buggyzni sem lehet.
A túra közvetített program angolul beszélő sofőrökkel, magyar idegenvezetőink nem vesznek részt ezen a programon.

További információk

Helyszín

Típus

Öltözködés (dress code)

Nincs

Felvétel időpontja

délután

Időtartam

félnapos (5 óra)

Felvétel helye

az Ön hotele

Iratkozz fel hírlevelünkre

Legyen szó szezonális akcióról, látnivalóról vagy kedvező hotel ajánlatról, legyél mindig naprakész! Kedvezményes ajánlatokért iratkozz fel hírlevelünkre!

Adatkezelési hozzájárulás

Sikeresen feliratkoztál