Új étteremlánc mutatkozik be a Dubai Mall-ban

2018. febr. 11.

Jó hír tudatos vendégeink számára: Pret-a-manger étterem nyílik a Dubai Mall-ban. A természetesen alapanyagokat felhasználó, adalékanyagmentes és frissen készült termékeket készítő étteremlánc a reptéren kívül végre Dubaiban, a legnagyobb bevásárlóközpontban is megnyitja üzletét. A főként friss leves, szendvics, süti, kávé termékeket áruló étteremláncot 1986-ban alapították. Minden helyben, természetes alapanyagokból készül. Jó hír a “mentesen” étkezni muszáj vendégeinknek, hogy itt gluténmentes és egyéb speciális igényű termékek is megtalálhatóak.
Világszerte 400 ilyen shop működik Angliától Amerikán át Hong Kongon, Szingapúron keresztül Párizsig. Napi 30.000 vendégeket látnak el. Nemcsak az ételek készülnek gondossággal, a jó kávéról kávémesterek (baristák) gondoskodnak.
A menün lesz csirkés-avokádós szendvics, nicosiai saláta és falafel wrap is. Az ínyencek a répa tortát kell megkóstolják.

 

Iratkozz fel hírlevelünkre

Legyen szó szezonális akcióról, látnivalóról vagy kedvező hotel ajánlatról, legyél mindig naprakész! Kedvezményes ajánlatokért iratkozz fel hírlevelünkre!

Adatkezelési hozzájárulás

Sikeresen feliratkoztál