Notice: Undefined offset: 2 in /home/dubaipro/public_html/wp-content/themes/Divi/includes/builder/feature/CriticalCSS.php on line 623
Dubai vásárlás | DubaiProgramok.com

Információk

Vásárlás

2015. Mar. 21.

Minden évben két alkalommal rendeznek a városban nagy árengedményekkel és szórakoztatóprogramokkal kísért Shopping Fesztivált (a Dubai Shopping Fesztivált és a Dubai Summer Surprises-t), melyre évente több mint 4 millió látogató, turista és vendég érkezik. A legnagyobb bevásárlóközpontok (Mall) rendkívül nagy árengedményekkel várják a vásárlókat. A fényűző hipermarketek és bevásárlóközpontok mellett ugyanakkor látványosság és élmény egyben meglátogatni Dubai tradicionális bazárjait is (souk).

A Dubai Shopping Fesztivál év végén-év elején tart – szórakoztató programokkal és akár 70-80%-os árengedményekkel csábítják a vásárlókat a „shoppingolás Mekkájába„.

A Dubai Summer Suprises az egyik legnagyobb, közel 10 hétig tartó koncertekkel és kiállításokkal teletűzdelt családi rendezvénysorozat. Középpontban a családdal: rengeteg gyerek- és családi rendezvénnyel, tematikus programsorozatokkal várják a kisebbeket és nagyobbakat.

[yuzo_related]

Abu Dhabi városnézés
Ferrari World Park Abu Dhabi
Élményautózás Yas Marinán (F1 pálya)
Sivatagi autózás (Abu Dhabiból)
Louvre Abu Dhabi (2015. év végétől)
még több hamarosan…

Muscat városnézés
Musandam – hajókirándulás
Jebel Shams – az „arab Grand Canyon”
Wadi Dharbat – mesés hegyvidék
Búvárkodás Ománban
még több hamarosan…

Sand X – homokszánnal a sivatagban
Sivatagi túra
Buggyval a homokdűnék között
Quaddal a sivatagban / off road pályán
Terepjárós barangolás Liwában (8 nap)
még több hamarosan…