Információk

Vásárlás

2015. márc. 21.

Minden évben két alkalommal rendeznek a városban nagy árengedményekkel és szórakoztatóprogramokkal kísért Shopping Fesztivált (a Dubai Shopping Fesztivált és a Dubai Summer Surprises-t), melyre évente több mint 4 millió látogató, turista és vendég érkezik. A legnagyobb bevásárlóközpontok (Mall) rendkívül nagy árengedményekkel várják a vásárlókat. A fényűző hipermarketek és bevásárlóközpontok mellett ugyanakkor látványosság és élmény egyben meglátogatni Dubai tradicionális bazárjait is (souk).

A Dubai Shopping Fesztivál év végén-év elején tart – szórakoztató programokkal és akár 70-80%-os árengedményekkel csábítják a vásárlókat a „shoppingolás Mekkájába„.

A Dubai Summer Suprises az egyik legnagyobb, közel 10 hétig tartó koncertekkel és kiállításokkal teletűzdelt családi rendezvénysorozat. Középpontban a családdal: rengeteg gyerek- és családi rendezvénnyel, tematikus programsorozatokkal várják a kisebbeket és nagyobbakat.

[yuzo_related]

Abu Dhabi városnézés
Ferrari World Park Abu Dhabi
Élményautózás Yas Marinán (F1 pálya)
Sivatagi autózás (Abu Dhabiból)
Louvre Abu Dhabi (2015. év végétől)
még több hamarosan…

Muscat városnézés
Musandam – hajókirándulás
Jebel Shams – az „arab Grand Canyon”
Wadi Dharbat – mesés hegyvidék
Búvárkodás Ománban
még több hamarosan…

Sand X – homokszánnal a sivatagban
Sivatagi túra
Buggyval a homokdűnék között
Quaddal a sivatagban / off road pályán
Terepjárós barangolás Liwában (8 nap)
még több hamarosan…

Iratkozz fel hírlevelünkre

Legyen szó szezonális akcióról, látnivalóról vagy kedvező hotel ajánlatról, legyél mindig naprakész! Kedvezményes ajánlatokért iratkozz fel hírlevelünkre!

Adatkezelési hozzájárulás

Sikeresen feliratkoztál